Arkadaşlar gözlerim çok alerjik, ne kadar hassas ürün kullandıysam hepsi yakıyor ve kirpiklerimde dökülmeye sebep olmaya başladılar.. geçende doktora gittim, başta göz içine sürülen kalemleri yasakladı, göz sıvısıyla birleşip içerde katman oluşturuyor dedi. ve göz akının gittikçe grileşmesine sebep oluyormuş..
Doktor kozmetik ürünleride yasaklayınca, kendime çareler üretmeye çalıştım. Geçende eşimin yanına bi doktor tanıdığı gelmiş, eşimin kirpik diplerinde kuruluk vardır, onları görünce, yatarken hafif zeytinyağı sür kirpiğine demiş...... Tabi eşimle biz heveslendik yatmadan ayna karşısına geçip özel sızma zeytinyağına serçe parmağımıza dokundurup üst göz kapaklarımıza değdirip minik hareketlerle yaydırdık.. tabi bi kaç günde iyi geldi eşime....
doktor yasakladı ama göz kaleminden vazgeçemediğim için , içe gelmemesine dikkat ederek altına ve üstüne sürmeye devam ediyordum...... eşimle zeytinyağı sürerken bide farkettim ki, gözlerimi temizlediğim halde, yağı sürerken hafif alaca bi renk çıkıyor.... pamuğu ıslatıp şöyle bi gözümde gezdirdim..... o ne... sanki hiç temizlenmemiş gibi renk çıktı..... ve inanın ışıldadı göz çevrem...
şimdi size tavsiyem benim gibi gözleri aşırı hassas olanların (hassas olmasada göz boyaları gözü çileden çıkarıyormuş) benim gibi bu zeytinyağı nimetinden faydalanmaları.....
ben şöyle yapıyorum..
büyükce bi pamuğu suyun altına tutup (gülsuyu da olabilir) , sonra pamuğu çok az sulu bırakarak fazla suyunu sıkıp 3 damla zeytinyağını pamuğa yaydırıyorum. önce üstten başlayarak minik minik siliyorum hırpalamadan.. o pamuk leş gibi oluyor bi deneyin bakın nasıl temizliyor arkadaşlar...
göreceksiniz en hafif kalem bile zift gibi çıkıyor pamuğa... kirpiklerimin dökülmeside durdu, mutlaka kirpik diplerinide besliyordur...
1 kere deneyin ve rahatlığını görün
kullandıktan sonrada lütfen burada fikirlerimizi paylaşalım arkadaşlar.. a.s.