Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benim sorunumda aynı... özellikle sağ gözüm çok alerjik. batma kaşıntı ağrı ve hatta göz altı şişmesi. nefret ediyorum bu durumdan..bende göz kalemi sürmeden dışarı çıkmam. farklı markalarda bir çok göz kalemim var ama çoğunu kullanamıyorum ağrı kaşıntı neysede şişlik psikolojimi çok bozuyor. temizleyici bile kullanamıyorum akşam silip yatıyorum sabah bir bakıyorum gözümün altı şişmiş.makyajımı neyle temizleyeceğimi şaşırdım. zeytin yağını denicem ama oda kesin alerji yapacak eminim bundan yine şişlik olacak ve göz altı şişliğini indirmek için ne yapsam daha çok şişiyor.o neden şişlik için hiç bir şey yapmıyorum şu anda kendi haline bıraktım. dahası göz aaltı kremimin bile gözüme alerji yaptığını farkettim... geçen sene şişlik için doktora gitmiştim bana dcl nin süper fresh eye cream ı vermişti hakikaten kremden çok memnun kaldım şiş liğe iyi geldi. bu sene kremim bitince dcl pahalı olduğu için internetten araştırarak aldığım hassas ciltler için olduğu özellikle belirtilen anew in kremini aldım. 2 veya 3 ay kullandım. bakıyorum her gün şiş eskisinden kötü. sonrasında dank etti kafama zaten gözümün alerjik olduğunu bile yeni yeni anlıyorum...ne yapacağımı şaşırdım ya...çok sinir bozucu bir durum..((20:
zeytinyağı göz altında minik yağ bezecikleri oluşturdu mu hiç sizde? eğer oluşturmadıysa ben de bundan sonra zeytinyağı kullanacağım. bir sürü kimyasal içeren temizleyicileri kullanmaya hiç gerek olmaz, çok sağlıklı da olur... kirpikleri besler...
şahsen bende oluşturmadı. Daha önce saf zeytinyağını tek başına kullanıyordum, o zaman da yapmıyordu ama söylediğim gül suyu karışımıyla artık ciltte yağ kalıntısı da olmuyor, üstelik de doğal göz çevresi bakımı hem de kirpik beslemeli :)