En dibe battım!

Çevresel etkiyle kimseyi eşcinsel yapamazsınız. Yanlış müdahale sonucu penisi zarar gören bir bebeğin tamamen kesilip kız gibi yetiştirilmesine rağmen, büyüdüğünde kendini erkek olarak hissetmesi buna en güzel örnektir.
Ne alaka çok var arkadasım. O direk müdahaleye öarzu kalmış fiziksel vs anlamda. Çevresel dedigim ise bildiğiniz çevre yani. Bir örnekle de bunu çirütemezsiniz ki örneğiniz yanlış zaten

Zina davasi degil evlilik birligini temelden sarsmak falan dedi. Esimin elinde sadece o gun o kadinla saatlerce konusmuslar o da herseyi anlatmis goruntulu gorustugumuzu ileriye donuk hayallerimiz oldugunu vs delil olarak onu kullanabilir.
İnkar edersen kullanamaz. Ayrıca tekrar ediyorum esin affettikten sonra aynı sebeple dava acamaz. Esin affetmiş. Dava hakkı sona erdi

Ben seni hep beğeniyodum gıız ama böyle bi konu açılana kadar içimdeki hissiyatı yazılara dökemedim ne yapak keşkül yermisin benle :KK70:
benim kankalardan ses çıkmadığına göre tabikide :KK70: hain köfteler güzelsin diye diye gaz veriolarmış sadece demek :KK62:

Öncelikli olarak çocukken yaşadığınız olaylara ciddi anlamda üzüldüm. Keşke yaşamasaydınız ve normal bir çocukluk geçirseydiniz. Umarım kızlarınız daha sağlıklı bir ortam daha aydın büyürler.

Beni taşlayanlar, beğenmedim butonuna yüklenenler olabilir. Herkesin düşüncesi kendinedir, ben de özgürce beyan etmek istiyorum. Çocukluğunuzda yaşadığınız herşey nasıl sizin iradeniz dışında geliştiyse, şu anda yaşadığınız herşeyi kendi öz iradenizle yaşadınız. Bir üyeye yorum yapmışsınız, daha öncede kız arkadaşınız olduğunu, eşinizin bu durumu bildiğini yazmışsınız. Al birini, vur ötekine tabiri size kaba gelebilir ama ne yazıkki durum böyle. İkiniz de bu durumun farkında olup, evlenip üzerine çocuk yapmışsınız. Biz bura da paravan evlilik yapan beyleri taşladık, çocuk yaptılar diye kınadık. (biseksüellikte çocukların olduğu ortam da hiç sağlıklı değil) Durum bunun bir benzeri. Doğanın kanuna ters yaşadığınız durum, onaylayanları_hak verenleri anlamakta zorlanıyorum. Neden mi? Bura da bu konuyu okuyup, altına böyle şeyler doğaldır yazanları görüp bu durumu belki de sadece tecrübe etmek isteyenlere cesaret veriyor. Hangi ara bu kadar modern olduk aklım almıyor, taşlayalım demiyorum ama normalleştirmeyelim. Doğuştan gelen bir his olabilir bu durumu bastırmak bizim irademize bağlı. Madem hisler bu yönde, iradeye hakim olunamıyor evlilik niye? Çocuk neden? Kınamıyorum sizi, yanlız bu durumu da normalleltşrmiyorum. Hayatta herşey cinsellik değildir ya da illaki eşin seni mutlu etmeye çalışması değildir. Çocuklarımın sevgisi bende herşeyden o kadar öteki. Kimsenin beni sevmemesiyle ilgilenmiyorum, ihtiyaç duymuyorum.

Lütfen ama lütfen çocuklarınıza daha iyi bir gelecek sunmak adına terapinize devam edin, yaptığınız şeyi normal bulmuyorum. Zararın neresinden dönerseniz kardır. Cinsel dürtüleriniz çocuklarınızın önüne geçmesin. Onların size annecim diye gelmesi en büyük ilgi, en büyük sevgi. Hayat böyle kimse kolay bi yaşam sürmüyor, kimsenin hayatı 4_4 lük değil. Kimsenin kocası, eşini ilgi manyağı yapmıyor. Kimse sevgi pıtırcığı değil. Hayat zor, zor olan hayatı daha da zorlaştırmayın kendinize. Umarım yazdıklarıma alınmasınız, fikrim bu yönde

Sen ne zaman evlendin çocukların oldu , annen sana ne yaptı , bu adamla hangi ara tanıştın da nasıl evlendin ? aklımda deli sorular :KK57:

Ben sizin eşcinsel olduğunuzu düşünmüyorum. Yaşadığınız üzücü olaylar nedeniyle erkeklere olan genel bir tutum ve algınız oluşmuş.

Eklentiler

• _20191031_190303.JPG
    _20191031_190303.JPG
    83,3 KB · Görüntüleme: 132
  • DSC_0030.JPG
    DSC_0030.JPG
    96,8 KB · Görüntüleme: 135
Bir kadın anne olduktan sonra artık ne yazık ki sizin yaptığınız seviyede hata yapma hakkı olmuyor. İlk olarak artık çocuklarınızı sonra kendinizi düşünmelisiniz. Şu yaptığınız şey bir duyulsa Çocuklarınıza gelecekte ne biçim Şeyler söylenir yaşatılır tahmin etmek hiç zor değil. Sana tavsiyem hatalarının bedelini artık çocukların için yaşayarak ödemen. Bulunduğun durumu kabulleneceksin ve çocukların büyüyene kadar onlar için en uygun aile ortamını sağlayarak dizini kırıp oturacaksın evinde. Eğer bunları yaşayan kişi çocuksuz olsaydı yorumum böyle sert olmazdı. Her sabah kalktığında aynaya bak ve en az 10 kez BEN BİR ANNEYİM VE O SORUMLULUKLA YAŞAMALIYIM de. Bir daha da evli ve çocuklu bir eş ve anneye göre ahlaklı ve erdemli yaşa. Senin hayatının bin kat kötüsünü yaşayan kadınlar var burda çocukları için ne bunalımlar dertler ile mücadele edip yaşıyorlar hayranım onlara. Artık yaptığın hataların sorumluluğunu al ve gerçek bir anne gibi yaşa. Mutlaka eşini ikna et ve birlikte evlilik danışmanına gidin, terapiler alın. Ama artık lütfen saçmalama mantığınla hareket et
Şu yorumun altına imzamı atarım, o kadar gerçekci ve hayattan ki!.. İlerde duyulursa neler yaşayacağının kısa ve öz özeti. Gerçekten tebrik ederim, gerçek hayatın içinden yorum yapıp olayı ütopik hale getirmediğiniz için. Bazen böyle tokat gibi cevaplar insanı düştüğü yerden kaldırmaya yetiyor. Taşlamadan, normalleştirmeden net bir şekilde anlatmışsınız.

Ne alaka çok var arkadasım. O direk müdahaleye öarzu kalmış fiziksel vs anlamda. Çevresel dedigim ise bildiğiniz çevre yani. Bir örnekle de bunu çirütemezsiniz ki örneğiniz yanlış zaten
Siz örnek verin, çevre nasıl eşcinsel yaparmış insanı. Dünya sağlık örgütü falan bilmiyor tabii bunları.

Siz örnek verin, çevre nasıl eşcinsel yaparmış insanı. Dünya sağlık örgütü falan bilmiyor tabii bunları.
Uslubunuzdan rahatsız oldum önce bunu belirteyim.
Dünya saglık örgütü bunu hastalık olmaktan cıkaralı daha kaç yıl oldu ki? Dünyadaki bütün işin ehli olanlar her konuda aynı görüşte mi?
Bu konuda da - sayıları cok az da olsa - farklı görüşü benimsenler var.
Çevresel olarak örnek veriyorum, ben bu örneği kendim uydurmadım katıldığım bir konferansta dinledim: cocugun sadece bes ablası var, babası kamyon soforu ve bu cocukta bu belirtiler görülüyor. Oysa araştırılınca bir alt yapısı oldugu goruluyor.
Herkesin bu dunyada birçok konuda farklı görüşü var. Saygı duymak varken alaycı usluplarla takılmak bana göre bilmenin degil bilmemenin alameti

Bilimsel olduguna dair bir iddiam olmadı ki.

" Annenin Ruh Halleri " bir pedagog yazmış ama bilimsel kaygılarla degil
[/QUOTE
İddianız olduğu için sormadım zaten. Kaynak gösterilince ister istemez daha da önemseniyor.. Ben de bilimsel mi yoksa birisi başından geçenleri mi anlatmış demek istedim. Kitaba hangi açıdan bakılması gerektiğini bilmek için.

Aslinda ben dusundugumde daha kendimi bilmeye basladigimdan itibaren hep erkeklerin tacizine vs ugradim detaya girmek istemiyorum ama sayisi cok fazla bu konu disinda baska hic bisey hatirlamiyorum cocuklugumla ilgili. erkeklere karsi bi dusmanlik var icimde hatta bu kendi babam ve abime karsi bile var. kadinlari cinsel obje olarak goren herkese karsi var. Ben kiz cocuga hamile oldugumu bile duydugumda oturup agladim ya koruyamazsam diye oyle dusunun.
Bu söylediklerine bakilirsa eşcinsel değilsin. Erkeklere karşı tepkilisin. Tepkili olsan da icinde bir sehvet duygusu var ve bu duyguyu kadınla gidermeye çalışmışsın.
Ciddi bir tedaviye ihtiyacın var yani.

Şu yorumun altına imzamı atarım, o kadar gerçekci ve hayattan ki!.. İlerde duyulursa neler yaşayacağının kısa ve öz özeti. Gerçekten tebrik ederim, gerçek hayatın içinden yorum yapıp olayı ütopik hale getirmediğiniz için. Bazen böyle tokat gibi cevaplar insanı düştüğü yerden kaldırmaya yetiyor. Taşlamadan, normalleştirmeden net bir şekilde anlatmışsınız.
Ve üye bir çok kişiye cevap verdiği halde bana vermedi. Çünkü işine gelmedi. Çocukluğunda tacize hatta pedofiliye ve de ensestte uğrayan kadın yada erkek sayısı o kadar fazla ki bu konuda gerçekten konu sahibine üzüldüm ama hiçbir tramva 2 çocuklu bir kadına bu derece dine batma lüksü vermiyor . Eşiyle terapi alırsa ve bir daha böyle bir rezilliğin yaşanmayacağına ikna ederse okula da döner, ama adam ailesini kurtarmak ve çocuklarının psikolojisini ve geleceğini güven altına almak adına çaresizce konu sahibini dış dünyadan izole etmiş. Çocuksuz olsa kesinlikle konu sahibine bas git derdim ama anne olunca o düştüğün dipten çıkmak zorundasın canım kardeşim. Diğer bütün annelerin yaptığı gibi.. tek çaresi terapi ve sorumluluklarının bilincine tekrar varmak. Sorumluluğunu bilse zaten bu derece saçmalamazdı.

X