Öncelikli olarak çocukken yaşadığınız olaylara ciddi anlamda üzüldüm. Keşke yaşamasaydınız ve normal bir çocukluk geçirseydiniz. Umarım kızlarınız daha sağlıklı bir ortam daha aydın büyürler.
Beni taşlayanlar, beğenmedim butonuna yüklenenler olabilir. Herkesin düşüncesi kendinedir, ben de özgürce beyan etmek istiyorum. Çocukluğunuzda yaşadığınız herşey nasıl sizin iradeniz dışında geliştiyse, şu anda yaşadığınız herşeyi kendi öz iradenizle yaşadınız. Bir üyeye yorum yapmışsınız, daha öncede kız arkadaşınız olduğunu, eşinizin bu durumu bildiğini yazmışsınız. Al birini, vur ötekine tabiri size kaba gelebilir ama ne yazıkki durum böyle. İkiniz de bu durumun farkında olup, evlenip üzerine çocuk yapmışsınız. Biz bura da paravan evlilik yapan beyleri taşladık, çocuk yaptılar diye kınadık. (biseksüellikte çocukların olduğu ortam da hiç sağlıklı değil) Durum bunun bir benzeri. Doğanın kanuna ters yaşadığınız durum, onaylayanları_hak verenleri anlamakta zorlanıyorum. Neden mi? Bura da bu konuyu okuyup, altına böyle şeyler doğaldır yazanları görüp bu durumu belki de sadece tecrübe etmek isteyenlere cesaret veriyor. Hangi ara bu kadar modern olduk aklım almıyor, taşlayalım demiyorum ama normalleştirmeyelim. Doğuştan gelen bir his olabilir bu durumu bastırmak bizim irademize bağlı. Madem hisler bu yönde, iradeye hakim olunamıyor evlilik niye? Çocuk neden? Kınamıyorum sizi, yanlız bu durumu da normalleltşrmiyorum. Hayatta herşey cinsellik değildir ya da illaki eşin seni mutlu etmeye çalışması değildir. Çocuklarımın sevgisi bende herşeyden o kadar öteki. Kimsenin beni sevmemesiyle ilgilenmiyorum, ihtiyaç duymuyorum.
Lütfen ama lütfen çocuklarınıza daha iyi bir gelecek sunmak adına terapinize devam edin, yaptığınız şeyi normal bulmuyorum. Zararın neresinden dönerseniz kardır. Cinsel dürtüleriniz çocuklarınızın önüne geçmesin. Onların size annecim diye gelmesi en büyük ilgi, en büyük sevgi. Hayat böyle kimse kolay bi yaşam sürmüyor, kimsenin hayatı 4_4 lük değil. Kimsenin kocası, eşini ilgi manyağı yapmıyor. Kimse sevgi pıtırcığı değil. Hayat zor, zor olan hayatı daha da zorlaştırmayın kendinize. Umarım yazdıklarıma alınmasınız, fikrim bu yönde