En dibe battım!

Esin çok aşık olsa kk yi sana dava icin kullanacak olsa ne diye hala hesabın aktif olmasına izin verir ki ..

Eğer bunlar doğruysa Allah yardimcin olsun :KK43: ..hakkında herşeyin hayırlısı
hesabin aktif oldugunu bilmiyor zaten kapaliydi daha dun actim.

küçükken uğradığınız tacizler yüzünden erkeklerden nefret etmişsiniz bu yüzden eşcinsel olduğunuza kendinizi ikna etmiş olabilirsiniz.
şu an sağlıklı karar verebilecek durumda değilsiniz gibi geldi biraz kendinize zaman tanıyın yaşadıklarınızı ölçüp tartın. kk da tanıştığınız kıza aşık mı oldunuz? eşcinsel deneyimi mi merak ettiniz?

küçükken uğradığınız tacizler yüzünden erkeklerden nefret etmişsiniz bu yüzden eşcinsel olduğunuza kendinizi ikna etmiş olabilirsiniz.
şu an sağlıklı karar verebilecek durumda değilsiniz gibi geldi biraz kendinize zaman tanıyın yaşadıklarınızı ölçüp tartın. kk da tanıştığınız kıza aşık mı oldunuz? eşcinsel deneyimi mi merak ettiniz?
hayir bi deneyim falan yasamadik zaten. Sadece cok.asik oldum ve buyuk bi hata yaptim.

Çocukluğum taciz ve tecavüz anılarıyla dolu,bu yüzden hep eşcinseldim demişsiniz, bunu size yapan anneniz mi??

İyi de buradan bir kızla irtibatının nasıl geliştigini felan bilmiyor olması imkansız geldi.
Nereden tanıştınız diye sormadı mı ?
burdan tanistigimizi biliyor ama hesabimin aktif oldunu bilmiyor. aktif ettirmis olma ihtimaliminde olmayacagini dusunuyor. Benim kendi telefonumda sifre var zaten giremiyorum suan baska bir telefna takip girdim sadece.

Çocukluğum taciz ve tecavüz anılarıyla dolu,bu yüzden hep eşcinseldim demişsiniz, bunu size yapan anneniz mi??
hayir annem degil. Cocuklugumda hep eve yabanci erkekler gelirdi. Onlarla alakali. ama ben hep annemin bu tacizlerden ve daha fazlasindan haberi olmadigini dusundum. hatta orta okul yillarimda hep kendimi sucladim

Konu sahte olursa sasiririm zaten kubdef hep duvarda denk geldiğim eski bir üye ://

İnşallah herşey güzel olur hakkında

hayir annem degil. Cocuklugumda hep eve yabanci erkekler gelirdi. Onlarla alakali. ama ben hep annemin bu tacizlerden ve daha fazlasindan haberi olmadigini dusundum. hatta orta okul yillarimda hep kendimi sucladim
Peki eşin nerden biliyor bunları annenin yaptırdığını

Size tavsiyem hem kendiniz ayrı, hemde eşinizle beraber terapi alın. Çocukluğunuzda yaşadıklarınız ciddi travmalar. Bunları profesyonel yardım alarak çözmeniz gerekir. Esiniz ile de terapi alin. Olur ya gerçekten eş cinsel isen ve ortada çocuklar varsa bundan en az hasarla nasil evliliği bitirirsiniz onu çözmeye bakin. Belki de erkeklerden nefret ettiğinizi düşünüyorsunuz sadece bilemiyorum. Allah yardımcınız olsun
Öyle veya böyle iki taraf için de yıkıcı bir durum

Yaşadıklarınızdan dolayı üzgünüm.Sizi hiç bir şekilde yargılamıyorum ve kınamıyorum.
Cinsel tercihinizden ziyade hatalarınızı zaten biliyorsunuz. Eşinizde herşeyi öğrenmiş. Üstelik çocuklarınız da var. Dilerim kendinize de hayatınızı da toparlama mantığı nail olsun size

Peki eşin nerden biliyor bunları annenin yaptırdığını
Ben ilk yasadigim olaydan liseye kadar her seyi icimde tutmustum kimseye anlatmamistim. esimle tanisinca bi sure sonra onunla paylastim konuyu tam detay veremiyorum suan ve annemin bunlardan habersiz olacaginin imkansiz oldugunu gosterdi. Ben hep yazardim mesela ve yazdiklarimi da sakladigim bi kutum vardi orada hersey yaziliydi. En basitinden annemin o kuyuyu acmamasi icindekileri okumamasi imkansiz zaten benim ufak not defterlerime bile bakardi cunku.

Tabi ki bu yaptigimdan sonra bana guvenmiyor. Ben bunu yapacak bi insan degildim bende asla kendime yakistiramiyorum. Ne ailem ne esim.kimse benden boyle bisey beklemzdi. Beni kaybetmek istemiyor inanin nedenini bilmiyorum birak gideyim dedim kabul etmedi cocuklari gostermemekle tehtid ediyor. Kultursuz biriside degil yasadigimiz sehirin yarisi tanir bizi inanin bu hale nasil geldi bilmiyorum. 3 haftadir ne gozumde ne kalbimde yas dinmedi hem pismanim hemde bu sekilde devam.edemiyorum.
Bi evliliğe adim atmişsiniz cocuklarinizda olmuş.. esiniz sanirim guvensizliği de cok anormal bi durum deģil
Sizin calkantili duygulariniz olmuş o yuzden size karşi bosluklari olusmus olabilir.
En iyisi bitirmek gibi.
Sizde pek istemiyorsunuz sanki bu evliliği..
Ama tek basiniza cocuklarinzla hayat kurabiclekmisiniz.. ruhende saglikli dusunceginiz bi durumda degilsiniz.. terapi destek almaniz oyle karar vermenuz esinizede kendinizede biraz anlayisli olmaniz gerek su surecde zaman verin.

Ben ilk yasadigim olaydan liseye kadar her seyi icimde tutmustum kimseye anlatmamistim. esimle tanisinca bi sure sonra onunla paylastim konuyu tam detay veremiyorum suan ve annemin bunlardan habersiz olacaginin imkansiz oldugunu gosterdi. Ben hep yazardim mesela ve yazdiklarimi da sakladigim bi kutum vardi orada hersey yaziliydi. En basitinden annemin o kuyuyu acmamasi icindekileri okumamasi imkansiz zaten benim ufak not defterlerime bile bakardi cunku.
Gerçekten çok üzücü ya ne diyeceğimi bilemiyorum :KK43:

Ben size çok üzüldüm.
Kıyamam ya.
Eşinizle bir aile terapistine gitmek iyi gelebilir size.
Geçmişi kapatamadıgınız için sürekli bir depresyon halinde olabilirsiniz.
Geçmişle yüzleşmek evet çok zor ama hayatının geri kalanını güzel bir şekilde evlatlarınla geçirecegine inanıyorsan eşinle sakince konuş ve birlikte neler yapabileceginizi araştırın.
Eşinizle aranız nasıl bilmiyorum ama boşandıgınızda sizi bekleyen hayattan da emin olmadan adım atmayın derim.

Bir kadın anne olduktan sonra artık ne yazık ki sizin yaptığınız seviyede hata yapma hakkı olmuyor. İlk olarak artık çocuklarınızı sonra kendinizi düşünmelisiniz. Şu yaptığınız şey bir duyulsa Çocuklarınıza gelecekte ne biçim Şeyler söylenir yaşatılır tahmin etmek hiç zor değil. Sana tavsiyem hatalarının bedelini artık çocukların için yaşayarak ödemen. Bulunduğun durumu kabulleneceksin ve çocukların büyüyene kadar onlar için en uygun aile ortamını sağlayarak dizini kırıp oturacaksın evinde. Eğer bunları yaşayan kişi çocuksuz olsaydı yorumum böyle sert olmazdı. Her sabah kalktığında aynaya bak ve en az 10 kez BEN BİR ANNEYİM VE O SORUMLULUKLA YAŞAMALIYIM de. Bir daha da evli ve çocuklu bir eş ve anneye göre ahlaklı ve erdemli yaşa. Senin hayatının bin kat kötüsünü yaşayan kadınlar var burda çocukları için ne bunalımlar dertler ile mücadele edip yaşıyorlar hayranım onlara. Artık yaptığın hataların sorumluluğunu al ve gerçek bir anne gibi yaşa. Mutlaka eşini ikna et ve birlikte evlilik danışmanına gidin, terapiler alın. Ama artık lütfen saçmalama mantığınla hareket et

X