• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en çok tercih ettiğiniz ve alışveriş yaptığınız alışveriş sitesi....

m_e_r_v_e

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
43
0
0
İstanbul
evet kızlarr şuan internetten alışveriş çok yaygın biliyorsunuz..En çok hangilerinde vakit geçirip alışveriş yapıyorsunuzz??

ben hepsiburada'yı tercih ediyorum.kozmetikte ise vimjo.güzel indirimler oluyor.

Hepsiburada'dan elektronik eşya tecrübemiz oldu, memnun kaldık.Kargosu ve müşteri hizmetleri iyi sayılır.

kıyafet için bir alışveriş sitesi arıyorsan hepsiburada.com vipdükkan markafoni kitap alışverişi felan düşünüyorsan ben şahsen çok alışveriş yaparım kitap için özellikle NT acelegelsin pandora.

trendyol dançok fazla alışveriş yaptım 2 kere aldığımı iade ettim hiçbir sorunda yaşamadım iadelerimde bile

Ben sürekli Trendyol'dan alıyorum İadelerimde kesinlikle sorun yaşamadım. Tavsiye ederim

ben de vipdukkan.com a baktım bugün çok ucuzdu tavsiye ederim.. diğer alışveriş sitelerinden daha uygun :42:

arkadaşlar sanal pazar diye bi alışveriş sitesinden alışveriş yapan var mı? varsa güvenli mi?

Back