en çok nerde canınız sıkılıyor

tuvalette gereğnden fazla kalmak iyi olmasada bende elime bişeyler alıp girerim dergi vs.yada aşkitom veya arkadaşlarımla mesajlaşırım delimiyim ne

Tuvaleti 3 dakikadan fazla kullanmadigim icin pek can skntisina vakit olmuyor orda:)

Bilmiyorum yerine göre degisiyor, bazen cok sevdigim bir yerde bile sklabiliyorum zaman ve mekan tanimiyor.

benim bazen derste, bazen buranin dügünlerinde
ama en cok, baska bisey yapmak isterken
öyle bos bos oturdugumda veya hayatin monotonlugunu farkettigimde..

ben biraz tez canlıyımdır..kuaföre gittiğim zaman işimin hemen bitmesini isterim tabiki oda imkansız olduğu için kuaförde çok sıkılırım..tuvalet demişsiniz cebimi alıp mutlaka oyun oynarım oradada...

Kuaförde çok sıkılırım...
Saçlarımı boyatırken ya da fön çektirirken zaman geçmez.

Onun dışında heranımı keyif alabileceğim hale getirebilirim...

o çekilmez uzunmu uzun otobüs yolculuklarında çok canım sıkılır o yol gözümde büyür...kafamçokkarıştı

Hiç belli olmaz. Bazen istediğim yerde istediğim şeyi yaparken bile sıkılabilirm. etrafımdaki insanlar özelliklede aşkımcım çok çabuk sıkılmam dan şikayetçi.

Akraba ziyaretlerinde boğulma derecesine gelirim. önceden iş yerinde sıkılıyordum işim olmayınca uykum geliyordu. Şimdi ise K.K. var iş yerinde sıkılmaya vakit kalmıyor.

elendra nın mesajını okurken aklıma geldi kuaför de de çoook sıkılırım özellikle boya gibi uzun işlem yaptırıken.

kaynanmlarda cok sklirim:1rolleyes:

Valla ben de en çok kayınvalidemlerde sıkılırım.Erkenden yat erkenden kalk ses yapma mutfaktan çıkma herkese güleryüz göstermeye çalış offf.Eşimde orda kalmya bayılır aynı şehirde olmamıza rağmen her hafta gidip kalıyoruzsenağlama

Erkeklerin cok oldugu ortamlarda
akraba ziyaretlerinde
otobüs ucak yolculugunda :bbo:

şu sıralar iş yerinde acayip canım sıkılıyor bir de bugün saat 22 ye kadar buradayım

Hani çok muhabbetinin olmadığı ya da muhabbetini sevmediğin kişilere ; usulen yapılan ev ziyaretleri var yaaa.Orada işte çoooook sıkılırım.Mecbur olmadıkça da gitmek istemem zaten.yasakkelime

İş için katılmak zorunda olduğum gecelerde,organizasyonlarda canım çok sıkılıyor.:dilcikar::kızgın::dilcikar:

sevmediğim insanlarla mecbur kalıp beraber olmaktan aynı ortamdan yanee
birde işteeebenneyaptımki

trafikte
eşimle gittiğimiz bayram ziyaretlerinde
dersanede denemelerde gözetmenlik yaparken

Derslerde cok sIKILIrim :bbo:
O gün uykumu almissam bile derste uyumamak icin kendimi zor tutarim..Sagolsun sevgilim dürter tatlicadiarzu

Vallahi ne desem yalan olur,o gun ki ruh hallime bagli yani her an her yerde sikilma ihtimalim var belli olmaz diyim.

X