rahmetli babaannemin bayram sabahi tüm torunlarini sevgiyle uyandirisini özledim
suan o halimde tüm kuzenlerimle,ailemle kalabalik bayramlarin oldugu anda olmak isterdim..
üsüyüp,tekrar yorganin altina girip nazlandigimiz zamanlardi..
gercektende suan beni o anda olmak inanilmaz mutlu ederdi(
kendi isteklerim bitmez
ama bu dünyaya bir evlat getirmeyi planlıyosam ve onun geleceğini düşünüyosam KÜRESEL ISINMA --- VE SUSUZLUK son bulsun herşey eskisi gibi yemyeşil yağmurlu bir dünya olsun isterdim bu beni çok mutlu ederdi
bide hayırlısı ile evlat sahibi olmak sağlıcakla
eşimle bir kaç ay boyunca yaşadığımız kabus dolu günlerin geride kalması,artık geçmiş olması ve inş bir daha hiç yaşanmayacak olması...
annem babam saglikli olsunlar
en çok mutlu olduğum an bir çığlıkta dünyaya avazım çıktığı kadar bağırırken biryandan kızımın o tatlı sert sesini aynı duyup o can havliyle hayata yeniden başladığımı hissettiğim andı.çok zor bir doğum olmuştu ama çok şükür allahıma ki: beni ona onu bana bir çığşılkla bağışladı ve şimdi yin çığlık çığlığa bağıyoruz kıaımla ama bu sefer ki kahkaha çığlıkları:hooray:
evliliğimde çok mutlu olmak istiyorum
beni mutlu edecek şey budur.
aılemın yanımda olması...mutlu olmaları...saglıklı huzurlu olmaları.....ve tabıkı benı seven bırının olması...ama cıddı anlamda..beklıyozzzzzzz
en çok sizi ne mutlu etmiştir bu hayatta yada ne eder?
oncelılkle benım ve sevdıklerımın saglıklı olması benı cok mutlu edıyo..
ama sıvılcelerımın gecmesı ve de derslerımın daha ıyı olması da benı cok daha mutlu ederdı =)
umarım ıkısı de olur ..