En çok ne mutlu eder?

rahmetli babaannemin bayram sabahi tüm torunlarini sevgiyle uyandirisini özledim
suan o halimde tüm kuzenlerimle,ailemle kalabalik bayramlarin oldugu anda olmak isterdim..
üsüyüp,tekrar yorganin altina girip nazlandigimiz zamanlardi..
gercektende suan beni o anda olmak inanilmaz mutlu ederdi(

kendi isteklerim bitmez
ama bu dünyaya bir evlat getirmeyi planlıyosam ve onun geleceğini düşünüyosam KÜRESEL ISINMA --- VE SUSUZLUK son bulsun herşey eskisi gibi yemyeşil yağmurlu bir dünya olsun isterdim bu beni çok mutlu ederdi

bide hayırlısı ile evlat sahibi olmak sağlıcakla

eşimle bir kaç ay boyunca yaşadığımız kabus dolu günlerin geride kalması,artık geçmiş olması ve inş bir daha hiç yaşanmayacak olması...

zamanı yada gidenleri geri getirmek mümkün değil ama sevdiğimiz insanlarla mutlukları tekradan ve en güzeliyle bundan sonra da yaşamak mümkün!
daha iyi anların olur inşallah ve hep nazlanıp eğlendiğin zamanların!
yüreğine sağlık ellerine sağlık canım!a.s.

umarım !
çocuklarımız belkide bizden daha şansız doğuyorlar ne yazık ki benim ve diğer tüm herkesin çocukları için iyi ve temiz bir dünya olur inşallah bizden öncekiler gibi inşallah!:Saruboceq:a.s.

eşimle bir kaç ay boyunca yaşadığımız kabus dolu günlerin geride kalması,artık geçmiş olması ve inş bir daha hiç yaşanmayacak olması...

herşey unutulur unutma aşktan yanan kalpler acıyı çokçabuk unutur!
bundan sonra ki mutlu yarınlarınıza canıma.s.:1hug:

sevdiğim işi yapmak,burdan kurtulmak
sevdiğim insanın artık beni anlaması ve sözünde durması
bu iki madde beni çok mutlu edebilirdi :s

benimde kizimi aldigim an ama yinede istemediklerimden uzak güzel biryerde yasamakta mutlu eder :Saruboceq: :Saruboceq:

evliliğimde çok mutlu olmak istiyorum
beni mutlu edecek şey budur.

aılemın yanımda olması...mutlu olmaları...saglıklı huzurlu olmaları.....ve tabıkı benı seven bırının olması...ama cıddı anlamda..beklıyozzzzzzz

aılemın yanımda olması...mutlu olmaları...saglıklı huzurlu olmaları.....ve tabıkı benı seven bırının olması...ama cıddı anlamda..beklıyozzzzzzz

allah bu güzel kalbe mutlulukla dolu bir dünya vermiş karşına çıkacak insanıda seni bulsun diye bunca zaman bekletmiş olmalı canım az kalmış bence az daha bekle bu kadar güzel kalbi üzecek biri değil kıymet biri yollarda bence ömürboyu mutlu olman dileğimle cnm!a.s.

keşke saat zaman farkı gözetmeden arasa ve tutsa elimden taaaaa içinden SENİ SEVİYORUM dese keşke keşke keşkeeee

oncelılkle benım ve sevdıklerımın saglıklı olması benı cok mutlu edıyo..
ama sıvılcelerımın gecmesı ve de derslerımın daha ıyı olması da benı cok daha mutlu ederdı =)
umarım ıkısı de olur ..

tüm dileklerinin gerçekleşmesini temenni ederim ...
ellerine yüreğine ağlık canım....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…