• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri En çok kullandığınız makyaj malzemesi

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Ysl Touche Eclat kapatıcı ve benefit They are real olmadan dışarı çıkmam :KK36:kendileriyle aşk yaşıyoruz

Maybelline Rocket Maskara aşığım bu maskara kaşlarıma değiyo kirpiklerim..:KK68: Herhangi bir hafif pembe ruj.Bu ikili dışarı çıkmamda yeterli oluyor:KK28:

maybelline rocket maskara kirpiklerim uçuşa geçiyo valla :KK54::KK54::KK54:

Kesinlikle ruj ve alllık. Çoğu zaman makyaja ayracak zaman bulamıyorum. Bu ikili zamandan kazandırıyor hem de günü kurtaracak randımanı sağlıyor.

the balm balm jovi palet
the balm pinstripe allık
the balm sexy mama transparan pudra
maybelline color sensational rujlardan velvet beige ve nude embrace
maybelline falsies black drama maskara
essence kaş jeli

Fondoten cok kullanmasam da note 02 numara porselen gibi yapiyor ve gunluk hayatta loreal infillable pudrasini kullaniyorum.Deborah veya barbara bort rimel harika dolgun ve uzunluk veriyor.Loreal jel eyeliner favorim ve asla degismez.

En aktif burasi, burdan sorayim. Kizlar siz MAC Mineral Skinfinish Naturel pudrasini hangi fircayla uyguluyorsunuz?

Eyeliner ve ruj. Geri kalanları istesem de kullanamıyorum. Rimel sürünce kirpiklerim anlıma çıkıyor, far zaten beceremiyorum, allık mallık bana olmaz. Eyeliner ve ruj forever yani.

MAC Paint Pot (Painterly) far bazi
MAC jel eyeliner
MAC pudra

bunlar makyajda olmazsa olmazlarim

Back