• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri En çok kullandığınız makyaj malzemesi

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kapatıcı, göz kalemi, rimel bu üçlü olmazsa olmazım ve tabi lip balm sürmeden pek dışarı çıkmam.:)

Şuan için fondöten, göz altı kapatıcısı, krem rengi farım, siyah eyelinerim, rimelim, allığım, ve nude rujum vazgeçilmezim.

En cok kalem,siyah eye liner,bronzer, allik ve aydinlatici kullaniyorum..hic birinden vazgecmem bide mac fondotenim ..

bb krem,jel eye liner,rimel,göz pınarlarıma uyguladığım gümüş renkli glitter eye linerım ve allığım olmadan hayatta dışarı çıkmam:KK73:

Bence ciltte hepsi olmali.Ama en onemlileri allik ve rimel.Yuzunuz soluk gozukmesin diye allik sadece allik surdukmu gozlerimiz bos gozukur.Gozukmesin diyede rimel:)

makyaj yapmaya vaktim olmadığında bi eyeliner bi rimel ile günü kurtarırım. ikisinden asla vazgeçemem.

Allık allık allık,flormarın allığını kullanıyorum aldığımda çok pahalı gelmişti 30 tl ama baya bereketli çıktı

flormarın jel eyeliner, the rimel londonın scandal eyes maskara, maybiline baby lips dudak kremi vişne aromalı olan vazgeçilmezim :) ve bir de golden rose terracota allığım :)

Back