• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri En çok kullandığınız makyaj malzemesi

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Ablalarım 17 yaşındayım konuyla biraz alakasız olacak ama madecassol krem aldım burnumun üstündeki 1-2 sivilce lekesine sürmek ve dudaklarıma sürmek için ama bepanten tüylenme yapıyor diye okudum bunun da yapmasından korkuyorum yardımcı olabilirmisiniz :110:

https://www.facebook.com/pofuduk1202 ince dudaklılar için evde dudak büyütmeden ünlülerin stillerine kadar kadınlara dair ne varsa bulabileceğiniz sayfama bekliyorum
SON YAYINLAR: İNCE DUDAKLARI DOLGUNLAŞTIRMA,ÜNLÜ-STİL MIRANDA KERR,MAKYAJ ÇANTASINDA NELER OLMALI,GARNIER NEEM TEMİZLEME JELİ İNCELEMESİ

Bu arada gözaltı kapatıcım ve lip balmım :)
çünkü hem yüzümdeki yorgun görüntüyü alınmış oluyor hem de renkli bir lipbalm sayesinde dudaklarım nemlenip canlı gözüküyor :))

ben eyelinerım olmadan bakkala bile gitmem:) gözlerim boş gibi geliyor resmen. bu arada ysl markasının ürünlerini kullandım çok memnun kaldım. saçlarım çok kuru saç için ne önerirsiniz?

siyah göz kalemi ve kapatıcı. göz kalemi olmayınca bi eksiklik varmış gibi geliyor

Mac face and body fondötenim,rimelim ve eyelinerım:) bu aralar bu üçlü ile aşk yaşıyoruz

Şu ara Loreal true match fondöten ve kapatıcı + the balm frat boy
kahverengi göz farkı biraz dağıtarak ve max factor rimel ...
Hep aynı bu ara

Back