Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Makyaj ÜrünleriEn çok kullandığınız makyaj malzemesi
Ablalarım 17 yaşındayım konuyla biraz alakasız olacak ama madecassol krem aldım burnumun üstündeki 1-2 sivilce lekesine sürmek ve dudaklarıma sürmek için ama bepanten tüylenme yapıyor diye okudum bunun da yapmasından korkuyorum yardımcı olabilirmisiniz
https://www.facebook.com/pofuduk1202 ince dudaklılar için evde dudak büyütmeden ünlülerin stillerine kadar kadınlara dair ne varsa bulabileceğiniz sayfama bekliyorum SON YAYINLAR: İNCE DUDAKLARI DOLGUNLAŞTIRMA,ÜNLÜ-STİL MIRANDA KERR,MAKYAJ ÇANTASINDA NELER OLMALI,GARNIER NEEM TEMİZLEME JELİ İNCELEMESİ
Bu arada gözaltı kapatıcım ve lip balmım :) çünkü hem yüzümdeki yorgun görüntüyü alınmış oluyor hem de renkli bir lipbalm sayesinde dudaklarım nemlenip canlı gözüküyor :))
ben eyelinerım olmadan bakkala bile gitmem:) gözlerim boş gibi geliyor resmen. bu arada ysl markasının ürünlerini kullandım çok memnun kaldım. saçlarım çok kuru saç için ne önerirsiniz?