En çok çalışan Kadınlar Kulübü üyesi ?

En çok çalışan Kadınlar Kulübü üyesi ?

• Ankete Katılan
    182
Her kategoride tek aday gosteriliyor,zaten otomatik olarak bir secenek secme imkani var,
Ama ayni kisiyi 15 yerde aday olduysa 15inde de secebiliyoruz,sonucta hak edilmis bir durumu var.
Yani benim kesin olarak anladigim bu

Son düzenleme:
Öyle olduğunu sanmıyorum.
Öyle olsa 3 dalda aday olan her üye listeden çıkartılırdı.
Sanmam bence sınır yok olması gereken de bu bence.

Lady konuyu açarken 1 üyeyi 3 kategorğde yazabilirsiniz dedi

Her sene böyle oluyor çünkü...

Son düzenleme:
Her kategoride tek aday gosteriliyor,zaten otomatik olarak bir sik secme imkani var,
Ama ayni kisiyi 15 yerde aday olduysa 15inde de secebiliyoruz,sonucta hak edilmis bir durumu var.
Yani benim kesin olarak anladigim bu

Aynen.
Mesela mune nin adı geçtiğ her ankette mune oy verilebilir.
6Tanede mi adı var 6 farklı ankette de mune oy alabilir.
Olay budur.

bence hiç olmadı, aman o küsmesin bu darılmasın diye herkes kankasına oy atcak şimdi, oy verenler görünmese daha objektif olabilceklerdi

Eeee o kadar da olsun artık. Kanka bu dile kolay. :9:
Oylamayı da cazip hale getiren bu kaygılar değil mi zaten kankim dermişim. :34: :9: :9: :9:

Bu vesile ile adımı adaylar arasına yazdıran arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. :16:
Tek geçilecek güçlü rakipler arasında olsam da, aday listesinde yer almak çok keyifli. :46:

ben yokum listede ama ben günde kaç saat çalışıyorum biliyormusunuz? mesai parasıda vermiyo patron :(

Son düzenleme:
mune'miz tek başına aylardır çalışıyor,her sorunda her konuda hemen ulaşabildiğimiz özverili ablamız.
Hakediyorsun sonuna kadar.:54:

mune'miz tek başına aylardır çalışıyor,her sorunda her konuda hemen ulaşabildiğimiz özverili ablamız.
Hakediyorsun sonuna kadar.:54:

Teşekkür ederim gülüm, burda bir ekibiz, hepimiz çok çalışıyor, elimizden geleni yapmak için uğraşıyoruz. Birşeyler başarabilmişsem sizin katkınızı inkar edemem.
Sana, tüm yetkili arkadaşlarıma, oy verenlere teşekkür ederim.
Takdir edilmek güzel:16:

Teşekkür ederim gülüm, burda bir ekibiz, hepimiz çok çalışıyor, elimizden geleni yapmak için uğraşıyoruz. Birşeyler başarabilmişsem sizin katkınızı inkar edemem.
Sana, tüm yetkili arkadaşlarıma, oy verenlere teşekkür ederim.
Takdir edilmek güzel:16:

başarılısın munecim
bak yılbaşına kadar uslu duruyorum senin için
:29:

Back