EN BUYUK SORUN DOKTORUM OLDU BU SUREDE

Keşke Sabim'i arayıp sikayette bulunsaydın. Sağlık bakanlığı devlet hastanesi doktor ve çalışanlarına şikayette bulunanlar için dilekçe oluşturup inceleme başlatıyor. Kayıtlarınız saat kaçta olduğunu vs. soruyorlar doktor adı istiyorlar ve soruşturma oluşturuyor. Aynı sistem özel hastaneler için geçerli değil sadece devlet için geçerli olan bir sistem.

O an o psikolojiyle hic aklima gelmedi ustunden vakit gecincede kaldim simdi devlete asla gitmiyorum sief bu yuzden ozel sigorta yaptirdi esim yarin hamile olursam dogumuda ozel karsilasin dedik

Sinirden catladim okurken ne salak bi doktormus o ya o parca rahim agzindan alinir rahim agzi kanseri olup olmadigina bakmak icim bunu teshis edebilmesi icin once turkcesini bilmiyorum ama bi cihazla iyice bakiyo rahim agzina oyle yapiyo smear da yapiyo felan filan ay delircem salak bi bakista anlamismi kisir oldugunu gebertseydin adami

O an o psikolojiyele verebildigim cevabi verdim boyle birseyi muayene etmeden bilemez bilionuz ama genede o an kitleniyorsunuz

O an o psikolojiyele verebildigim cevabi verdim boyle birseyi muayene etmeden bilemez bilionuz ama genede o an kitleniyorsunuz
Anliyorum seni canim sikayet edebilcrgin bi yer varsa mutlaka et kendini ne zannediyo okumus sozde ama insan olamamis

Anliyorum seni canim sikayet edebilcrgin bi yer varsa mutlaka et kendini ne zannediyo okumus sozde ama insan olamamis
Arastirayim bunu cok kotu bir psikolojiydi Rabbim vicdanli insanlarla karsilastirsin ama suanki doktorum gercekten cok iyi Allah razi olsun yattigim yataktan bile kaldirir karnima akittigi jeli kendi temizler ince detaya kadar bilgi verir ve asla cocugun olmaz olmicak demez hep kurdugu cumle bu sefer bebegi gorcez biliyorum herseferinde umut verip yollar

Amin canim insallah en azindan iyi bi doktor bulmussun bunada şükür

Canim inşallah olcak bebegin inşallah bütün isteyenlere versin Rabbim her işte bi hayır vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…