Daha bugun basladik ilsikiye pazartesi kontrolum var yumurtaliklar bakilcak klomenle nasil buyume olmusmu diye catlama varmi die olmadiysa catlama igne vurulcam bakalim pazartesi belli olcaktest yaptınmı canım
Keşke Sabim'i arayıp sikayette bulunsaydın. Sağlık bakanlığı devlet hastanesi doktor ve çalışanlarına şikayette bulunanlar için dilekçe oluşturup inceleme başlatıyor. Kayıtlarınız saat kaçta olduğunu vs. soruyorlar doktor adı istiyorlar ve soruşturma oluşturuyor. Aynı sistem özel hastaneler için geçerli değil sadece devlet için geçerli olan bir sistem.1.5 senedir evliyim 20 yasimda evlendim bekarken bir PCO lu oldugumu biliyorum akne tuylenme belirtilerim mevcuttu adet duzensizligi hic yasamadim evlendikten sonra adetim duzensizlesti evliligimin 3.ayinda bir doktora gitmem gerektigini dusundum gittigim doktor ultrasyona bakip bana direk cocuk yapmami yoksa ilerleyen zamanlarda bir cocugum olmayacigini soyledi bekarkende hep evlenmem gerektigi soylenirdievlenince kistlerin gidecegi soylenirdi biz 3.ayda cocuk denedik 4.ayda denedik fakat olmadi yasim kucuk ve cocuk istemiyorsum erken buluyordum bunun etkili oldugunu dusunuyorsum ama bir yanimda ya dogruysa doktorun dedikleri cocuk sahibi olamazsam dusuncesi beni yiyip bitiriyordu.Baska bir doktora gitmeliydim cunku duymak istediklerim bu degildi baska bir yol care olmaliydi hayatimin en buyuk hatasiydi gittigim 2.doktor kafamda deli sorular vardi anne olamayacakmiydim yoksa istemedigim icinmi olmuyordu biranda adim bagrildi odaya girdim izah ettim PCO oldugunu soylemedim biliyordum ama soylemedim kendisinin bakip-bana soylemesini istedim.Bana catala yatmami icerden parca kesecegini soyledi neye dayanarak bunu istiyordu bilmiyordum ne kan ne ultrasyon simir testimi hocam dedim hayir yumurtaliklarindan parca alicam dedi korkuyordum neden ama peki diyordum odaya girdim ama o catala yatmadim yatamadim sorguladim doktoruma neden yumurtaliklardan parca kesiyorsunuz diye cocuk istiyormusun istemiyormusun dedi ssesiz kaldim istiyormuydum bilmiyordum biraz sessizligimden sonra istiyorum ama neden kesiceksiniz neye bakicaksiniz dedim ultrasyon bakmadan kan bakmadan neden dedim iste o an dunyam yikildi doktor elini masya vurdu ve bana kisir tedavisi gor senin asla bu kafayla cocugun olmaz dedi odadaki bir baska hasta teselli veriyordu bana kizim yaptir gebe kalmak isteyen kadinlara bakiyor demekki diye ama neden neden bakacakti bir aciklama zor degildi.Kisirsin kelimesi kulaklarimda bir bakistami anladiniz dedim zor tutuyordum ama gozyaslarim pinarlarimdaydi artik adet gormuyorum diyorsun baska aciklamasi olamaz kisir tedavisi ol hatta evlatlik al ugrasma asla anne olamaycaksin bu cumle kulaklarimda devlet hastanelerinden bu cumle yuzunden sogudum korkuyorum artik.Ama simdi Allah oyle bir doktor cikardiki karsima Allah-bin kere razi olsun ilgisi alakasi rahatlatmasi asla anne olamayacaksin evlatlik al sesi kulagimdan hic gitmedi suan hala anne degilim ama evlat sahibi olabilcegimi biliyorum psikolojiyi bir doktor o ladar cok etkiliyor ki doktor secimi cok onenli catlatma evresindeyim ve 3 den fazla yumurtam gelisti bu doktorum sayesin dunyanin nersine giderse oraya gidecegim bir doktor.Anne olur olmaz ilk isim anne olamazsin diyen doktora cocugumu goturup elini opturmek olcak Ve o parcayi iyiki korkmus ve kestirmemisim menopoza girmeyen bir kadindan evli ve cocuk sahibi degilse hele asla parca kesilmemeliymis.
inşallah hayırlısı olur canımDaha bugun basladik ilsikiye pazartesi kontrolum var yumurtaliklar bakilcak klomenle nasil buyume olmusmu diye catlama varmi die olmadiysa catlama igne vurulcam bakalim pazartesi belli olcak
O an o psikolojiyle hic aklima gelmedi ustunden vakit gecincede kaldim simdi devlete asla gitmiyorum sief bu yuzden ozel sigorta yaptirdi esim yarin hamile olursam dogumuda ozel karsilasin dedikKeşke Sabim'i arayıp sikayette bulunsaydın. Sağlık bakanlığı devlet hastanesi doktor ve çalışanlarına şikayette bulunanlar için dilekçe oluşturup inceleme başlatıyor. Kayıtlarınız saat kaçta olduğunu vs. soruyorlar doktor adı istiyorlar ve soruşturma oluşturuyor. Aynı sistem özel hastaneler için geçerli değil sadece devlet için geçerli olan bir sistem.
Amin hepimize insAllah Rabbim anne olmayi isteyen hicbir kadinin kucagini bos birakmasininşallah hayırlısı olur canım
O an o psikolojiyele verebildigim cevabi verdim boyle birseyi muayene etmeden bilemez bilionuz ama genede o an kitleniyorsunuzSinirden catladim okurken ne salak bi doktormus o ya o parca rahim agzindan alinir rahim agzi kanseri olup olmadigina bakmak icim bunu teshis edebilmesi icin once turkcesini bilmiyorum ama bi cihazla iyice bakiyo rahim agzina oyle yapiyo smear da yapiyo felan filanay delircem salak bi bakista anlamismi kisir oldugunu gebertseydin adami
Anliyorum seni canim sikayet edebilcrgin bi yer varsa mutlaka et kendini ne zannediyo okumus sozde ama insan olamamisO an o psikolojiyele verebildigim cevabi verdim boyle birseyi muayene etmeden bilemez bilionuz ama genede o an kitleniyorsunuz
Arastirayim bunu cok kotu bir psikolojiydi Rabbim vicdanli insanlarla karsilastirsin ama suanki doktorum gercekten cok iyi Allah razi olsun yattigim yataktan bile kaldirir karnima akittigi jeli kendi temizler ince detaya kadar bilgi verir ve asla cocugun olmaz olmicak demez hep kurdugu cumle bu sefer bebegi gorcez biliyorum herseferinde umut verip yollarAnliyorum seni canim sikayet edebilcrgin bi yer varsa mutlaka et kendini ne zannediyo okumus sozde ama insan olamamis
Amin canim insallahArastirayim bunu cok kotu bir psikolojiydi Rabbim vicdanli insanlarla karsilastirsin ama suanki doktorum gercekten cok iyi Allah razi olsun yattigim yataktan bile kaldirir karnima akittigi jeli kendi temizler ince detaya kadar bilgi verir ve asla cocugun olmaz olmicak demez hep kurdugu cumle bu sefer bebegi gorcez biliyorum herseferinde umut verip yollar
Cok sukur Rabbim herkesi merhametli vicdanli insanlarla karsilastirsin herkese annelik nasip etsinAmin canim insallahen azindan iyi bi doktor bulmussun bunada şükür
Amin canim insallahCok sukur Rabbim herkesi merhametli vicdanli insanlarla karsilastirsin herkese annelik nasip etsin
Canim inşallah olcak bebegin inşallah bütün isteyenlere versin Rabbim her işte bi hayır vardır1.5 senedir evliyim 20 yasimda evlendim bekarken bir PCO lu oldugumu biliyorum akne tuylenme belirtilerim mevcuttu adet duzensizligi hic yasamadim evlendikten sonra adetim duzensizlesti evliligimin 3.ayinda bir doktora gitmem gerektigini dusundum gittigim doktor ultrasyona bakip bana direk cocuk yapmami yoksa ilerleyen zamanlarda bir cocugum olmayacigini soyledi bekarkende hep evlenmem gerektigi soylenirdievlenince kistlerin gidecegi soylenirdi biz 3.ayda cocuk denedik 4.ayda denedik fakat olmadi yasim kucuk ve cocuk istemiyorsum erken buluyordum bunun etkili oldugunu dusunuyorsum ama bir yanimda ya dogruysa doktorun dedikleri cocuk sahibi olamazsam dusuncesi beni yiyip bitiriyordu.Baska bir doktora gitmeliydim cunku duymak istediklerim bu degildi baska bir yol care olmaliydi hayatimin en buyuk hatasiydi gittigim 2.doktor kafamda deli sorular vardi anne olamayacakmiydim yoksa istemedigim icinmi olmuyordu biranda adim bagrildi odaya girdim izah ettim PCO oldugunu soylemedim biliyordum ama soylemedim kendisinin bakip-bana soylemesini istedim.Bana catala yatmami icerden parca kesecegini soyledi neye dayanarak bunu istiyordu bilmiyordum ne kan ne ultrasyon simir testimi hocam dedim hayir yumurtaliklarindan parca alicam dedi korkuyordum neden ama peki diyordum odaya girdim ama o catala yatmadim yatamadim sorguladim doktoruma neden yumurtaliklardan parca kesiyorsunuz diye cocuk istiyormusun istemiyormusun dedi ssesiz kaldim istiyormuydum bilmiyordum biraz sessizligimden sonra istiyorum ama neden kesiceksiniz neye bakicaksiniz dedim ultrasyon bakmadan kan bakmadan neden dedim iste o an dunyam yikildi doktor elini masya vurdu ve bana kisir tedavisi gor senin asla bu kafayla cocugun olmaz dedi odadaki bir baska hasta teselli veriyordu bana kizim yaptir gebe kalmak isteyen kadinlara bakiyor demekki diye ama neden neden bakacakti bir aciklama zor degildi.Kisirsin kelimesi kulaklarimda bir bakistami anladiniz dedim zor tutuyordum ama gozyaslarim pinarlarimdaydi artik adet gormuyorum diyorsun baska aciklamasi olamaz kisir tedavisi ol hatta evlatlik al ugrasma asla anne olamaycaksin bu cumle kulaklarimda devlet hastanelerinden bu cumle yuzunden sogudum korkuyorum artik.Ama simdi Allah oyle bir doktor cikardiki karsima Allah-bin kere razi olsun ilgisi alakasi rahatlatmasi asla anne olamayacaksin evlatlik al sesi kulagimdan hic gitmedi suan hala anne degilim ama evlat sahibi olabilcegimi biliyorum psikolojiyi bir doktor o ladar cok etkiliyor ki doktor secimi cok onenli catlatma evresindeyim ve 3 den fazla yumurtam gelisti bu doktorum sayesin dunyanin nersine giderse oraya gidecegim bir doktor.Anne olur olmaz ilk isim anne olamazsin diyen doktora cocugumu goturup elini opturmek olcak Ve o parcayi iyiki korkmus ve kestirmemisim menopoza girmeyen bir kadindan evli ve cocuk sahibi degilse hele asla parca kesilmemeliymis.
Sanirim var bebisim beyahg 26 cikti bugun yarin kontrolum vardi bakalimCanim inşallah olcak bebegin inşallah bütün isteyenlere versin Rabbim her işte bi hayır vardır
Inşallah canım bizleride haberdar et olur mu dualrim seninleSanirim var bebisim beyahg 26 cikti bugun yarin kontrolum vardi bakalim
Rabbim isteyen herkese versin.Pek umutlu gitmicem sonunda husran yasamak istemiyorumInşallah canım bizleride haberdar et olur mu dualrim seninle
Canim güzel düşün ve güzel olsun inşallahRabbim isteyen herkese versin.Pek umutlu gitmicem sonunda husran yasamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?