Gercekten oyle ama simdi cok sukur diyorum doktorum ultrasyonda bakar isi bitince karnimdaki jeli pecetelerle siler arkasini doner ustumu cekince elimden tutip kaldirir en ince ayrintisina akdar tum bilgileri payalsir rahim duvari kistlerin boyutu yumurtalarin durumu Allah razi olsun cok yol kattettik sayesinde adet olamazken simdi eskisi gibi 28 gunde 1 adet oluyorumSeni çok iyi anlıyorum canım o kadar dengesiz doktorlar var ki anlatılmaz yaşanır tarzındabende dengesiz bir doktoradenk gelmiştim yanlış teşhisle beni depresyona sokmuştu çok ağlamıştım
katılıyorum sana canım merhametli anlayışlı doktor her zaman iyidirGercekten oyle ama simdi cok sukur diyorum doktorum ultrasyonda bakar isi bitince karnimdaki jeli pecetelerle siler arkasini doner ustumu cekince elimden tutip kaldirir en ince ayrintisina akdar tum bilgileri payalsir rahim duvari kistlerin boyutu yumurtalarin durumu Allah razi olsun cok yol kattettik sayesinde adet olamazken simdi eskisi gibi 28 gunde 1 adet oluyorum
Kesinlikle Rabbim iyi insanlarla karsilastirsinkatılıyorum sana canım merhametli anlayışlı doktor her zaman iyidirben devlette ilk defa bir doktora gitmiştim bana aşırı olumsuz konuşmuştu yanlış teşhis koymuştu . Çocuk istememe rağmen bana doğum kontrol hapı yazmıştı ve çok zaman kaybı yaşatmıştı doktor değiştirdim ve şimdi ki doktorumdan çok memnunum . İnsanın morale ihtiyacı olduğunda doktorun bile teselli vermesi destek olması çok iyi birşey
canım adetin nasıl düzene girdi ,nasıl bir tedavi gördünKesinlikle Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin
Dupbaston kullandim 20 tablet bir hap sabah aksam 10 gun kullandim ilaci biraktiktan 2 3 gun somra adet gordum adetin 1.gununden sayip 15.gunde tekrar ilaca basladim 4 ay boyunca kullandim simdi klomene gectik istecanım adetin nasıl düzene girdi ,nasıl bir tedavi gördün
Ne kadar güzel, nasıl bir tedavi uygulandı polikistik over için? Ben doğum kontrol hapı kullandığımda düzenli oluyorum bırakınca 36 günde bir oluyor en düzenli hali, 2-3 ay olmuyorum hap olmayınca...Gercekten oyle ama simdi cok sukur diyorum doktorum ultrasyonda bakar isi bitince karnimdaki jeli pecetelerle siler arkasini doner ustumu cekince elimden tutip kaldirir en ince ayrintisina akdar tum bilgileri payalsir rahim duvari kistlerin boyutu yumurtalarin durumu Allah razi olsun cok yol kattettik sayesinde adet olamazken simdi eskisi gibi 28 gunde 1 adet oluyorum
Banada duphaston verdi bi doktor ama kullanmadım işte sağın solun lafına uydum işte çok pişman oldumDupbaston kullandim 20 tablet bir hap sabah aksam 10 gun kullandim ilaci biraktiktan 2 3 gun somra adet gordum adetin 1.gununden sayip 15.gunde tekrar ilaca basladim 4 ay boyunca kullandim simdi klomene gectik iste
Benim doktorum bana asla dogum kontrol hapi vermedi 1 kutu hapin 2 3 ay etkisi oluyor die ben dupbaston kullandim 4 ay 10 gun sabah aksam ictim ilaci biraktiktan 2 3 gun sonra adet oldum adet oldugum gunden 15.gune taekabul eden gun dupbastona tekrar basladim simdi cok sukur adetlerim duzende hala dupbaston kullaniorum maa yaninda klomen esligindeNe kadar güzel, nasıl bir tedavi uygulandı polikistik over için? Ben doğum kontrol hapı kullandığımda düzenli oluyorum bırakınca 36 günde bir oluyor en düzenli hali, 2-3 ay olmuyorum hap olmayınca...
en kullandim ve hic pisman degilim bu klomen kullandim bende gunde 1 tane adetin 2.ile 6.gununde ictimBanada duphaston verdi bi doktor ama kullanmadım işte sağın solun lafına uydum işte çok pişman oldum ☺ bende klomen kullanıyorum ☺
pko bile olsa çok şükür ki yumurta oluşuyorB
en kullandim ve hic pisman degilim bu klomen kullandim bende gunde 1 tane adetin 2.ile 6.gununde ictim
Benim doktorum bana asla dogum kontrol hapi vermedi 1 kutu hapin 2 3 ay etkisi oluyor die ben dupbaston kullandim 4 ay 10 gun sabah aksam ictim ilaci biraktiktan 2 3 gun sonra adet oldum adet oldugum gunden 15.gune taekabul eden gun dupbastona tekrar basladim simdi cok sukur adetlerim duzende hala dupbaston kullaniorum maa yaninda klomen esliginde
oda olacak Allahin izniyle umudum tam suanda klomeni ilk kullandim ama biliyorum 2.kullanmamda yada bu kez hamile kaldim Allahin izniyle icim kipir kipr hissediyor gibiyimpko bile olsa çok şükür ki yumurta oluşuyorah bide tutsa keşke
Mutlaka gorun canim kadinsal durum basitlencek birsey degil Rabbim sifani versin insAllahBende aşırı fazla kanama gibi şikayetler de var, doğum kontrol hapı dengeliyor sadecekorunmak için de başlamıştım zaten 4 yıldır düzenli kullanıyorum. Çocuk düşüncem bir 5-6 yıl daha yok bekarım. O yüzden başladım hapa.
Kullanmadığımda şey oldu bu yaz 36 günde regl oldum en büyük gece pedlerinden kullanıyorum, yeni değiştirmiştim sadece 10 dk dışarı çıktım. Eve bir geldim eşofmanımı indirdiğim anda dizlerime kadar kana bulanmışımped taşmış da bacaklarıma inmiş... Sonra sitenin bahçesinde damlalar gördüm falan. Doktor doktor gezeceğim herhalde.
inşallah canım ya hamilesindiroda olacak Allahin izniyle umudum tam suanda klomeni ilk kullandim ama biliyorum 2.kullanmamda yada bu kez hamile kaldim Allahin izniyle icim kipir kipr hissediyor gibiyim
Evet cok zor icim gidiyor resmen baslarda hele her test negatif negatif negatif ne cok gozyasi doktum bi arkadasim durumumu bildigi halde kendide pco lu 2 sene sonunda gebe kaldi bana kalkip bebegimin dogumda odasini sen suslermisin dediginde cok zoruma gitmisti emzik bile gorsem icim akiyordu agliyordum ama simdi cok sukur diyorum cunku caremiz var cozumumuz var ama cozumu olmayan cok zor hastalarda var.Tup bebek cozum yolumuz en zor ihtimalle na gucu yetmeyenlerde var inancimi kazandim umudumu kazandim simdi gucluyum Allahin izniyle olacak hep diyorum Rabbim nasip etmeyecegi seyin hayalini kurdurmaz zamani var demekki Rabbim ol dedigi anda olucak insAllahinşallah canım ya hamilesindirbeklemek ne zor bişey yaa bu ay adet olmadım 9 gün geçti biraz daha bekleyip test yapcam bende
Allah ım çevremde herkez hamile kendimi kısır gibi hissediyomEvet cok zor icim gidiyor resmen baslarda hele her test negatif negatif negatif ne cok gozyasi doktum bi arkadasim durumumu bildigi halde kendide pco lu 2 sene sonunda gebe kaldi bana kalkip bebegimin dogumda odasini sen suslermisin dediginde cok zoruma gitmisti emzik bile gorsem icim akiyordu agliyordum ama simdi cok sukur diyorum cunku caremiz var cozumumuz var ama cozumu olmayan cok zor hastalarda var.Tup bebek cozum yolumuz en zor ihtimalle na gucu yetmeyenlerde var inancimi kazandim umudumu kazandim simdi gucluyum Allahin izniyle olacak hep diyorum Rabbim nasip etmeyecegi seyin hayalini kurdurmaz zamani var demekki Rabbim ol dedigi anda olucak insAllah
Olur Allahin izniyle merak etmeyin zamani var bekliyoruz hepimizzzAllah ım çevremde herkez hamile kendimi kısır gibi hissediyomçok şükür bi sıkıntım yok sadece bekliyorum işte beklerken sabrı öğrendim o kadar test yaptım ki eczacı zengin olmuştur
test yaptınmı canımOlur Allahin izniyle merak etmeyin zamani var bekliyoruz hepimizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?