- Konu Sahibi umutsuz_34
-
Hayır arkadaşım kimse evlilik öncesi cinsellik yaşanmasına olumlu bakmadı, sadece anlayışlı olmaya, beni kırmamaya çalıştılar..olmaması gerektiğini zaten Allah böyle acı bir tokatla gösterdi bana....
konu sahibi sen bu konuyu kapattır.. buradakilerin çoğu sana laf edecektir.. anlamıyorlar çünkü senin yaptığın şeyden duydugun pişmanlığı burada sadece derdini paylaştığını..
Nasıl seviyorsunuz direkt insan yargılamayı...Allahım kimseye yaşatmasın diyor konu sahibi arkadaş, özelden mesaj atarak tahrik etmenin acısını katlamanın manası nedir? Öncelikle bir hadisle konuya geri dönmek isterim...''Kınadığınız şeyi yaşamadan ölmeyeceksiniz''...Peygamber efendimizin sözlerinden... Yarınının hadi yarını geçtin 1 dakika sonrasının garantisi varmı bu hayat için? Evlilik dışı ilişki elbetteki en büyük günahlardan, benim inancıma ters rabbim yaşatmasın asla, ama böyle acımasızca konu sahibine yüklenmek hangi vicdana sığar? Söylemek istediğim arkadaşım, pişmanlıkların bir daha yapmamana vesile olsun inşallah, çok dua et, rabbim afetmeyi sever, af dile tövbe et...Ve en önemlisi o omurgasız, kendi çocuğuna sahip bile çıkamayan insan müsveddesini çıkar hayaytından hemen, rabbim yar ve yardımcın olsun
hani derlerya insanın göreceği varmış sen esinden ayrıldın çünkü bunu yaşaman gerekiyordu rabbim isterse verir bk kç yıl evli kalmışsı çocuk olmamış sonra bi kerede olmuş allh yardımcın olsun bak beterin beteri var şimdi eminim eski eşinle olmayıtercih ederdin
hani derlerya insanın göreceği varmış sen esinden ayrıldın çünkü bunu yaşaman gerekiyordu rabbim isterse verir bk kç yıl evli kalmışsı çocuk olmamış sonra bi kerede olmuş allh yardımcın olsun bak beterin beteri var şimdi eminim eski eşinle olmayıtercih ederdin
Bana taş atıp durma konu sahibi...
Sen nereden bileceksin benim neye ne kadar sabır edeceğimi?
Benim kocamı nasıl sevdiğimi, nasıl aşık olduğumu nereden biliyorsun..
İstediğini yaşa beni ne ilgilendirir??
Benim tek söylediğim 'bilinçli hamile kaldınız'diye düşünmemdi..ve halada öyle düşünüyorum.
Emin olun ben sizin yerinizde olsaydım kocamdan başka hiç kimseyle olamayacak kadar,
bitik çaresiz nefes dahi alamaz olurdum.
Sabır denen şey başka biriyle birlikte olup hamile kalmaksa..evet ben bunu yapamazdım..
Benimle ilgili bir kelime dahi etmeyin yeter..
İstediğinle istediğini yaşa banane!!!!
Benim sabırdan anladığım başka birisiyle birlikte olup hamile kalmak değil.
Ne olursa olsun acı çekmeyi bilmek,kocamdan başka dünya'nın olmadığını bilmek!
Bana ne yaparsa yapsın kendimi başka birisi ile düşünememek!
Benim hakkımda yazıp durma!Acını yaşayacaksan içinde yaşa!
arkadaşım okadar eşinden güzel bahsediyorsunki nazara gelceksinkonu sahibi zaten hatasını kabul ediyo üstelememek gerekir artık ne dersin
demesi kolay biliyorum ama keşke elimizden bişey gelse..Allaha sığının..
zamanı geri döndürme şansımız yok malesef..iraz önce annem yanıma geldi, senin kaç gündür bi sorunun var, senin paylaşmanı bekledim ama birşey demiyosun, anlat bana derdini, neyse bi çözüm bulalım dedi..bende yok bişey canım sıkılıyo sadece dedim..konuşmaları o kadar güven vericiydiki..ama böyle birşeyi desem kalbi dururdu eminim( keşke daha önce söylesemiydim diyorum ama annem ne yapacaktıki..hani ana yüreği destek olurdu diyelim ama ya babam ya abimler (bir arkadaşta, aynı durumu yaşayan başka bir arkadaştan bahsetmiş, çocuğunu aldırmış ama ikizlermiş diğeri kalmış demiş..öyle bir ihtimal yoktur değil mi, sonuçta doktor ultrasonla bakıyo? keşke öyle bir ihtimal olsa, canımı dişime takardım bu sefer : ((
zamanı geri döndürme şansımız yok malesef..biraz önce annem yanıma geldi, senin kaç gündür bi sorunun var, senin paylaşmanı bekledim ama birşey demiyosun, anlat bana derdini, neyse bi çözüm bulalım dedi..bende yok bişey canım sıkılıyo sadece dedim..konuşmaları o kadar güven vericiydiki..ama böyle birşeyi desem kalbi dururdu eminim( keşke daha önce söylesemiydim diyorum ama annem ne yapacaktıki..hani ana yüreği destek olurdu diyelim ama ya babam ya abimler (bir arkadaşta, aynı durumu yaşayan başka bir arkadaştan bahsetmiş, çocuğunu aldırmış ama ikizlermiş diğeri kalmış demiş..öyle bir ihtimal yoktur değil mi, sonuçta doktor ultrasonla bakıyo? keşke öyle bir ihtimal olsa, canımı dişime takardım bu sefer : ((
bahseden bendim..
bende o arkadaşın ne yaptığını mrk ediyorum açıkçası ama mutlaka kürtajdan yaklaşık bir hafta sonra kontrole gitmen gerek diye biliyorum..ünv.tez ödevim kürtaja evet mi ?hayır mı? oldu..o zamanlar çok araştırmıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?