En begendiginiz Dügün-Nisan pozlari?

Beğendiğim çok poz var fakat buraya eklemem uygun olmaz diye düşündüm çünkü kimsenin fotoğrafını izinsiz internet ortamına koymamız hiç uygun değil şahsen benim resmimide görsem başkasının tarafından eklendiğini çok fazla sinirlenirdim...O yüzden bu konuda duyarlı olup sadece yüzü görünmeyen fakat yinede beğendiğim fotoları ekleyeceğim :)

hangi fotografci bu ?

merhaba, fikir olması için;

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar bildiginiz gibi artik bir cok cekim dis mekanda yapilmakta. Bu basligin altina begendigimiz ve hayal ettigimiz pozlari yayinlasak? Yeni ciftler icin güzel fikir olurdu?
Ben basliyim Eki Görüntüle 448577

nişan elbisem bu renkti ben bu pozu cok istedim ama fotocum salaktı hep aynı pozları cektiriyordu ve bizi cok bekletti stresten tam aynısını veremedik sadece fotocu gelene kdr arkadaşım telefonla cekti bu pozu ve cok güzel cıktı ama isterdimki albümdede olsun. oyüzden fotocuyu cok iyi seçmek lazım şimdi düğün fotocusu arıyorum beni strese sokmayıp istediğim her pozu verdirebilecek cünkü fotocunun bilgiside cok önemli soncucta ztn heyecandan aklındaysa bile unutuyorsun ama onun yönlendirmesi lazım bizim nişandaki hiçbişiy bilmiyordu : (

hmm tam bana göre bi konu olmus... bu aralar resim cekmeye merak sardim ve kendime örnek resimler ariyorum..
bende ekliyeyim begendigimi.. ama arkadaslar gibi yüzler görünmeyen resimler ekliyecegim

Her çift düğün fotoğraflarının çok güzel olmasını ister ama, iyi fotoğraf için sadece iyi fotoğrafçı seçimi, iyi ekipmanın yetmeyeceğini unutmamak lazım. Evlenen çiftlere de önemli görevler düşmekte.
- Tecrübeli ve yeterli ekipmanı olan bir fotoğrafçı seçimini zaten söylememize gerek yok :)
- Fotoğraf çekimi için fotoğrafçıya ne kadar zaman ayırırsanız o kadar kaliteli fotoğraf alırsınız. Benim önerim en az 3 saat ayırmak gerekir. Hatta düğün gününden önce (sonra da olabilir) kuaförden geç çıkma-salona yetişme telaşı olmadan 1 tam veya yarım gününüzü ayırsanız çok çok daha iyi olur.
- Zamanlama: Dış mekan çekimlerinde en uygun saatler güneş doğduktan sonraki 2-3 saatlik ve batmadan önceli 2-3 saatlik zaman dilimleridir. Işık yanal olduğunda fotoğraflarda sert ışığın meydana getirdiği gölgeler-parlamalar-detay kayıpları yaşanmaz. Her ne kadar sert ışığı yumuşatmak için yardımcı ekipmanlar kullanılsa da her zaman doğallık tercih edilmelidir.
- Çekim yeri ve konsept : Çekim mekanını ve çekip konseptini fotoğrafçıınızla önceden konuşarak ayarlayın. Kişilerin tercihleri, zevkleri ve bakış açıları farklıdır fotoğrafçınızı istediğiniz poz ve konseptte göre yönlendirin.

Fotoğraf konusunda tüm aklınıza takılanlar için benimle iletişime geçebilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

bu fotoğrafları ilk gördüğümde yabancı sanmıştım ama fotoğrafçılar Türkmüş. kendi düğünümde farklı, orijinal fotoğraflar olsun istiyordum şimdi bu fotoğrafları gördükten sonra kesinlikle böyle bir şey istiycem fotoğrafçımdan. fotoğrafçı "iki hayat bir kare" ymiş

Eklentiler

• $dugun-fotografcisi-baris-duygu-14.jpg
    138,4 KB · Görüntüleme: 210
  • $dugun-fotografcisi-dugun-oncesi-erkinayca-6.jpg
    161,6 KB · Görüntüleme: 173
  • $dugun-fotografcisi-enzhe-timur-istanbul-2.jpg
    141,2 KB · Görüntüleme: 183
  • $dugun-fotografcisi-enzhe-timur-istanbul-9.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 197
  • $dugun-fotografcisi-baris-duygu-11.jpg
    158,3 KB · Görüntüleme: 188
  • $dugun-fotografcisi-enzhe-timur-istanbul-9a.jpg
    224 KB · Görüntüleme: 166
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…