Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet benim de tüm halılarım royal natura serisi.
taş desenlisini de aldım(hem kahvesini hem siyahını),yaprak desenlisini de aldım,seramik desenlisini de aldım.şuan için sorun yok gibi,ama yeni oldukları için sanıım yün bırakıyorlar.onun dışında çok yumuşaklar.özellikle taş desenli halılar diğerlerine nispeten daha canlı ve gerçekmiş gibi duruyor.keşke hepsini taş alsaymışım.
sağol canım,ama fotoğraf eklemeyi bilmiyorum
ama natura serisindeki tüm halıları nerdeyse almış biri olarak sana tek diyeceğim kahverengi tonundaki yuvarlak taş desenli halı hepsine on basar.bakarken bile başın dönüyor gerçek mi değil mi bu taşlar diye.hakikatten üç boyutlu gerçekçi görselliğin hakkını sadece o halıda vermişler.ben onu sadece yatak odama aldım ama serince böyle duracağını bilseydim tüm evimi baştan sona onunla döşerdim
evimi hergezen yatak odasına gelince şöyle bir kalıyor
niye koridorlara da bundan almadın dedi herkes,oğlum taşları gerçek sandı habire halıdan sökmeye çalışıyor