• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En beğendiğimiz halılar

Gulcin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
531
5
96
İzmir
kızlar holumun oturma odamın ve mutfağımın halılarını değiştiricem natural halılar varya taş desenler.yaprak desenler royalde var sanırım onlar hoşuma gidiyor tavsiyelerinizi r mdeğerlendircem.kaşmirin halıları vardı hepsi keçeleşti.yazık oldu paraya şimdi kullanışlı yumuşak bir halı markası arıyorum

benim salon halımda tas desenli ama sunu söyleyeyim magazaya gittiginizde o ısıklar altında boyutlu duruyor mesela ben eve getirip srince hayal kırıklıgına ugramıstım sanki magazadaki halı o deilde ama yinede guzel seviyorum halımı:27:

benim bütün halılarım royal antibakteriyel çok memnunum hiç kir tutmuyo salon halımda deri halı oda çok şık duruyo

benim halılarım merinos çok memnunum bitanesi padişah ama hiç memnun değilim bugün yıkamaya verdim ne alemde gelecek bilmiyorum

$2832010153215-456[1].webp
salon halım merinos nepal

Ben 6 yıl önce SARAY halının saray model halılarını aldım.
Şimdi o desenler başka seride ama aynı kalitede mi bilmiyorum.

Çok yumuşak (altı sert halı asla istemem.)
İlk aldığım günkü gibi güzel ne renkleri soldu ne keçeleşti, ne de üstüne sehpa koyunca izi kaldı.
Çok memnunum şimdi kaliteyi bozduğunu söyleyenler var, doğruluğunu bilmiyorum.
Saray halının simli shaggy olan halılarından da kullanıyorum, o da güzel süpürülebiliyor.
Diğer shaggyler gibi ipler tek tek çıkmıyor. Ondanda memnunum.

Salon halımın deseni bu.
h032r.jpg

Son düzenleme:
kızlar holumun oturma odamın ve mutfağımın halılarını değiştiricem natural halılar varya taş desenler.yaprak desenler royalde var sanırım onlar hoşuma gidiyor tavsiyelerinizi r mdeğerlendircem.kaşmirin halıları vardı hepsi keçeleşti.yazık oldu paraya şimdi kullanışlı yumuşak bir halı markası arıyorum

Ben mutfak ve hol için Royalin taş desenli modelini aldım. Görünüm çok güzel ama süpürmesi çok zor..ama marka olarak kesinlikle Royal tavsiye ederim. Fiyatı biraz yüksek ama kalitesi süper. Bütün halılarımı Royalden aldım ve çok memnunum. sadece oymalı desenlerde süpürme sıkıntısı oluyo.

evet benim de tüm halılarım royal natura serisi.
taş desenlisini de aldım(hem kahvesini hem siyahını),yaprak desenlisini de aldım,seramik desenlisini de aldım.şuan için sorun yok gibi,ama yeni oldukları için sanıım yün bırakıyorlar.onun dışında çok yumuşaklar.özellikle taş desenli halılar diğerlerine nispeten daha canlı ve gerçekmiş gibi duruyor.keşke hepsini taş alsaymışım.

Back
X