Et,tavuk,ciğer neyse mutlaka almamız gereken yumurta bile 30-35Kesinlikle her şey ateş pahası olmuş artık.
Et balık kurumunun sucuğuda güzel oluyor biz genelde oradan alıyoruz,etleride çok güzel oluyor oranın.
Yanındada soğan söğüşşş olacak maydonoz filan,sarma nasıl oluyor ki onu bilmiyorum hiç.
Kızlar tedbiri almılar baksana annem gene atmasın ne olur ne olmaz diyeGeçen bende pişirdim
Kızlar tabağa koyup tezgahın ucuna koymuşlar,atarım diye
İç gömlek diyorlar ona herhalde.Bizim burda yaparlar ablaya cigersarma diye gecer gömlekmi denir ona bilmiyorum ama icpilavli dolduruyolar onu cok guzel tadi oluyo
Fiatlar böyle burada,sizin orada ne kadar ki fiatları.Her şey çok pahalı abla ya
Sorma canimya yumurtada oyle olmusEt,tavuk,ciğer neyse mutlaka almamız gereken yumurta bile 30-35
Aynen yumurta bile uçtu yani.Et,tavuk,ciğer neyse mutlaka almamız gereken yumurta bile 30-35
Gördüm ama hiç yeme fırsatım olmadı bunu.
Guzel yapan olursa tadi cok guzeldirAynen yumurta bile uçtu yani.
Gördüm ama hiç yeme fırsatım olmadı bunu.
Mutlaka her yer güzel yapamaz bunu herhalde.Guzel yapan olursa tadi cok guzeldir
Aynen korktularKızlar tedbiri almılar baksana annem gene atmasın ne olur ne olmaz diye
İç gömlek diyorlar ona herhalde.
Fiatlar böyle burada,sizin orada ne kadar ki fiatları.
Çok haklısın minikcanBende öyleydim uzun zaman bişey paylasmadim adres vs vermedim ama zaten üyelerden olumlu yorum aldıkça insan rahatlıyor ..ama her samimi olduğunla paylaşma bilgilerini ..karşındaki insanın nasıl biri çıkacağını bilemezsin bazen sasirtirlar
Korkarlar tabi ciğer elden gidecek yoksaAynen korktular
Hiç bilmiyorum ablaSanki dana almıştı eşim 2 ay önce 50 falandı.Benimki fazla alıyor.Bölüp tek seferlik buzluğa atıyorum.
Bende plaka olsun istedim ama olmadıŞu tatlimi 80 çıkarırsanız pek sevinirim
Bak hediye için ileyişim bilgilerinizi alıyorum.İsterseniz kankam olun ben ona hiç bakmamÇok haklısın minikcan
Kesimnlikle katılıyorumBak hediye için ileyişim bilgilerinizi alıyorum.İsterseniz kankam olun ben ona hiç bakmamSen istersen zaten verirsin bana zaten:)
Çok güvenlidir forum güvenebilirsin.
Aynen canım gömleğe sarılırBizim burda yaparlar ablaya cigersarma diye gecer gömlekmi denir ona bilmiyorum ama icpilavli dolduruyolar onu cok guzel tadi oluyo
Cok zatenli bir mesaj olmusBak hediye için ileyişim bilgilerinizi alıyorum.İsterseniz kankam olun ben ona hiç bakmamSen istersen zaten verirsin bana zaten:)
Çok güvenlidir forum güvenebilirsin.
İnsanlar ne yiyecekKorkarlar tabi ciğer elden gidecek yoksa
Burayla aynımış nerdeyse fiatları.
Tekrar okumadım fazla olmuşCok zatenli bir mesaj olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?