Yok yok demez .Heee valla abla insallah bidaha tekrarlamaz
Ablaaaa gözünün önunde dursun ciger gözünu seveyim ustune bisey atma yoksa çöp olur
Aynen gözüm gibibakacam ona o kadar para verdimAblaaaa gözünün önunde dursun ciger gözünu seveyim ustune bisey atma yoksa çöp olur
Afiyet olsun abla ne yapicaksin şimdi cigerden tavami yoksa baska biseymiAynen gözüm gibibakacam ona o kadar para verdim
Sağol canısı arnavut ciğeri yapacam yarına ..Afiyet olsun abla ne yapicaksin şimdi cigerden tavami yoksa baska biseymi
Öyledir ablaya hersey pahali gecen sucuk alayim dedim kimisi 75 kimisi 50 diyoDumur oldum resmen ya kuzu ciğeri 95 liraydı düşüp bayılacaktım az dahadana ciğeride 60 liraydı.
Valla bayilirimSağol canısı arnavut ciğeri yapacam yarına ..
Bu nedir böyle yahu,hadi bizler alabiliyoruzda alamayan ne yapacak.Öyledir ablaya hersey pahali gecen sucuk alayim dedim kimisi 75 kimisi 50 diyo
Bizde severiz eşim çok yemezdi sonradan başladı yemeyeValla bayilirim
Oyle ablaya bide tanidik bildik yerden aliyoruz bir kangal 75 bunedir gitte yaşa sonraBu nedir böyle yahu,hadi bizler alabiliyoruzda alamayan ne yapacak.
1 tane kuzu ciğerine 35 lira dedi adam..
Ama cok guzel oluyo ben cok sever yaparim,bikerede ciger sarma yapmak istiyorum hic denemedimBizde severiz eşim çok yemezdi sonradan başladı yemeye
Evet nereden bildinSerbetlimi geliyo yoksa
Kesinlikle her şey ateş pahası olmuş artık.Oyle ablaya bide tanidik bildik yerden aliyoruz bir kangal 75 bunedir gitte yaşa sonra
Yanındada soğan söğüşşş olacak maydonoz filan,sarma nasıl oluyor ki onu bilmiyorum hiç.Ama cok guzel oluyo ben cok sever yaparim,bikerede ciger sarma yapmak istiyorum hic denemedim
Ben bilirimEvet nereden bildin
Geçen bende pişirdim
Bizim burda yaparlar ablaya cigersarma diye gecer gömlekmi denir ona bilmiyorum ama icpilavli dolduruyolar onu cok guzel tadi oluyoKesinlikle her şey ateş pahası olmuş artık.
Et balık kurumunun sucuğuda güzel oluyor biz genelde oradan alıyoruz,etleride çok güzel oluyor oranın.
Yanındada soğan söğüşşş olacak maydonoz filan,sarma nasıl oluyor ki onu bilmiyorum hiç.
Her şey çok pahalı abla yaBu nedir böyle yahu,hadi bizler alabiliyoruzda alamayan ne yapacak.
1 tane kuzu ciğerine 35 lira dedi adam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?