Hoşbuldum canımEvva gelmiş hoş gelmiş muhabbet ne dedim de çocukmuş aman ya bende bir tane var hayatımın içine s.çtı, bırakın ya derdiniz mi yok
Bak bu kadar insan boşa söylemezHoşbuldum canım❤ ablamlrda hep böyl söyler sanırım yaşamdan anlamıycaz ama razıyız biz çoktan
Kolay olmasa gerek tabi nasip olsada yaşasak poposuna iki kat bez bağlayıp vuracam beni çok bekletti diyeBak bu kadar insan boşa söylemezrızan varsa iyi rızalı rızalı eziyet çekersin
Buyrun benim
Vur valla haketmiş eşek sıpasıKolay olmasa gerek tabi nasip olsada yaşasak poposuna iki kat bez bağlayıp vuracam beni çok bekletti diye
Ohhh ne güzel yapıyorEvva gelmiş hoş gelmiş muhabbet ne dedim de çocukmuş aman ya bende bir tane var hayatımın içine s.çtı, bırakın ya derdiniz mi yok
İnşallah canım benim ❤Vur valla haketmiş eşek sıpasıAllah gönlüne göre versin tez zamanda
Deme öyle abla valla s.çtı, manyak etti beniOhhh ne güzel yapıyor
Çocuk büyütmek kolay mıDeme öyle abla valla s.çtı, manyak etti beni
Üzülme tatlım ya vakti saati değilmiş.Hayrla sağlıkla doğru zamanda versin inşallah Rabbim bekletmeden daha fazlaBenim aşılamam iptal oldu geçen cuma iğne vermişti ya dozu yüksek gelmiş yumurtalar çok uyarılmış gelecek ay düşük dozda başlarız dedi riskli falan büyün umutlarımı yıktı konuşamadım bile ağlaya ağlaya çıktım ordanda bir süre gitmiycem doktora.
Tamam ordamisin diye kontrol ettimBuyrun benim
Buradayım arada bakıyorumTamam ordamisin diye kontrol ettim
Tekini çekemiyom ikincisini düşünemedim vallaÇocuk büyütmek kolay mıBen ikiz büyüttüm tek başıma
Amin inşaallahAllah hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin inş
PekiBuradayım arada bakıyorum20 soru sonra kk
Bende tek çocuk istiyordumTekini çekemiyom ikincisini düşünemedim vallamaşallah abla sen büyütürsün, benim tahammülüm yok
Rabbim sağlık versinTekini çekemiyom ikincisini düşünemedim vallamaşallah abla sen büyütürsün, benim tahammülüm yok
Ben hep 3 istedimBende tek çocuk istiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?