Özelde bu kadar rahat olabilir miDevlet kadrosu doktoru, bu kadar kolay ilaç dozu fazla gelmiş diyemez gibi geliyor bana, her yere şikayet ederim ben öyle doktoru. Ne ümit ve heyecanla gidiyorsun doktora, bu kadar kolay harcanmamalı umutlar
Hiçbirinin bu kadar rahat olma lüksü yok, olmamalı. Ama özel doktoru insiyatif alıp tedaviyi karşılayabiliyor.Özelde bu kadar rahat olabilir miYani ben boşa mı geliyorum sana Benim için her ay kıymetli
Aynen yok canımHiçbirinin bu kadar rahat olma lüksü yok, olmamalı. Ama özel doktoru insiyatif alıp tedaviyi karşılayabiliyor.
Benim doktorum son tedavimi karşılamıştı, embriyoloji laboratuvarı hariç
Yok abla özele giiyorum bu doktoru eşmin doktoru tavsiye etmişti gitim bende iyi hoştu başta ama bu yaptığı olmadı dahada gitmem zaten keni doktoruma gidip direk tüp bebeğe başlıycam yoruldumDoktorunu değiştir canımDevlete mi gidiyorsun
Aynen canım olmamış en iyisi sen başka doktor bakYok abla özele giiyorum bu doktoru eşmin doktoru tavsiye etmişti gitim bende iyi hoştu başta ama bu yaptığı olmadı dahada gitmem zaten keni doktoruma gidip direk tüp bebeğe başlıycam yoruldum
25 yaşındayım canım ama bir 25 daha ekle senNasıl olsa tekrar gelecek mantığı ile yaklaşıyor bazı doktorlar. Burada tüm sıkıntı doktorda, seni her şekilde bilgilendirmesi lazım, kendi hatası olduğu için en azından bir dahaki tedavinde muayene parasını almaması lazım.
Yaş kaçtı ve kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama direkt tüpbebek için araştırmaya gir derim. Tedavi ile yumurtaların bu kadar çabuk uyarılıyorsa, şansınızı 2 ye 3 e katlarsınız. Ve böyle çöp olmaz yumurtaların
Şükür ki yaşın çok genç canım, her imkânı değerlendirme şansın var. Tüpbebek tedavisinde karar kıldığına sevindim, hakkınızda hayırlısı olsun25 yaşındayım canım ama bir 25 daha ekle sen
Sen ne yapıyorsunŞükür ki yaşın çok genç canım, her imkânı değerlendirme şansın var. Tüpbebek tedavisinde karar kıldığına sevindim, hakkınızda hayırlısı olsun
Abla bana bide diyorki iyi hastanelik olmamışsın bacaklarım kasıkarım çok ağrıdı bende normaldir hralde dedim geçen ayda takip etti gün verdi bi gittim çatlama olmuş bende iyi bişey sanıyorum meğerse çatlama iğnesi vursa şans daha çok varmış neyse artık hayırlısı buymuş diyelimAynen canım olmamış en iyisi sen başka doktor bak
Evet bak oda olabilir
Çok ilgisizmişAbla bana bide diyorki iyi hastanelik olmamışsın bacaklarım kasıkarım çok ağrıdı bende normaldir hralde dedim geçen ayda takip etti gün verdi bi gittim çatlama olmuş bende iyi bişey sanıyorum meğerse çatlama iğnesi vursa şans daha çok varmış neyse artık hayırlısı buymuş diyelim
Aslında nyetimiz o yöndeydi doktor deneyelim diyince denedik hepimizin hakkında hyırlısı inşallah canım ❤Şükür ki yaşın çok genç canım, her imkânı değerlendirme şansın var. Tüpbebek tedavisinde karar kıldığına sevindim, hakkınızda hayırlısı olsun
Döner canim stres yapma yeter ki ,stres bu hormonun baş düşmani
İnşallah kuzuuDöner canim stres yapma yeter ki ,stres bu hormonun baş düşmani
Evet abla malsef allah iyi insanlarla karşılaştırsın bu süreç çok zor insanlar ne umutlarla gidiyorlarÇok ilgisizmiş
Amin abacım inşallah ❤Biliyorum canımAllah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?