Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Devlet kadrosu doktoru, bu kadar kolay ilaç dozu fazla gelmiş diyemez gibi geliyor bana, her yere şikayet ederim ben öyle doktoru. Ne ümit ve heyecanla gidiyorsun doktora, bu kadar kolay harcanmamalı umutlar
Özelde bu kadar rahat olabilir miYani ben boşa mı geliyorum sanaBenim için her ay kıymetli

Özelde bu kadar rahat olabilir miYani ben boşa mı geliyorum sanaBenim için her ay kıymetli
Hiçbirinin bu kadar rahat olma lüksü yok, olmamalı. Ama özel doktoru insiyatif alıp tedaviyi karşılayabiliyor.
Benim doktorum son tedavimi karşılamıştı, embriyoloji laboratuvarı hariç

Hiçbirinin bu kadar rahat olma lüksü yok, olmamalı. Ama özel doktoru insiyatif alıp tedaviyi karşılayabiliyor.
Benim doktorum son tedavimi karşılamıştı, embriyoloji laboratuvarı hariç
Aynen yok canım

Doktorunu değiştir canımDevlete mi gidiyorsun
Yok abla özele giiyorum bu doktoru eşmin doktoru tavsiye etmişti gitim bende iyi hoştu başta ama bu yaptığı olmadı dahada gitmem zaten keni doktoruma gidip direk tüp bebeğe başlıycam yoruldum

Yok abla özele giiyorum bu doktoru eşmin doktoru tavsiye etmişti gitim bende iyi hoştu başta ama bu yaptığı olmadı dahada gitmem zaten keni doktoruma gidip direk tüp bebeğe başlıycam yoruldum
Aynen canım olmamış en iyisi sen başka doktor bak
Evet bak oda olabilir

25 yaşındayım canım ama bir 25 daha ekle sen

Şükür ki yaşın çok genç canım, her imkânı değerlendirme şansın var. Tüpbebek tedavisinde karar kıldığına sevindim, hakkınızda hayırlısı olsun
Sen ne yapıyorsunTedavi vs...yok mu

Aynen canım olmamış en iyisi sen başka doktor bak
Evet bak oda olabilir
Abla bana bide diyorki iyi hastanelik olmamışsın bacaklarım kasıkarım çok ağrıdı bende normaldir hralde dedim geçen ayda takip etti gün verdi bi gittim çatlama olmuş bende iyi bişey sanıyorum meğerse çatlama iğnesi vursa şans daha çok varmış neyse artık hayırlısı buymuş diyelim

Çok ilgisizmiş

Şükür ki yaşın çok genç canım, her imkânı değerlendirme şansın var. Tüpbebek tedavisinde karar kıldığına sevindim, hakkınızda hayırlısı olsun
Aslında nyetimiz o yöndeydi doktor deneyelim diyince denedik hepimizin hakkında hyırlısı inşallah canım ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…