Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Zaten düşük dozla başlaması gerekmiyor muydu yumurtanın gelişimine göre doz yükseltilir ya da düşürülür. Bazı doktorlar çok ihmalkâr

Zaten düşük dozla başlaması gerekmiyor muydu yumurtanın gelişimine göre doz yükseltilir ya da düşürülür. Bazı doktorlar çok ihmalkâr
Ben orda lal olduğum için eve gelip eşimin yüzüne saydırdım oda bana gülüyordu geçen ayda gün verdi bi gittim yumurtam çatlamış pek bilgim olmafığı için anlamadım ama bundan sonra tepem attı doktor sensin sen ayarlıycaksın değilmi ama

Nasıl olsa tekrar gelecek mantığı ile yaklaşıyor bazı doktorlar. Burada tüm sıkıntı doktorda, seni her şekilde bilgilendirmesi lazım, kendi hatası olduğu için en azından bir dahaki tedavinde muayene parasını almaması lazım.
Yaş kaçtı ve kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama direkt tüpbebek için araştırmaya gir derim. Tedavi ile yumurtaların bu kadar çabuk uyarılıyorsa, şansınızı 2 ye 3 e katlarsınız. Ve böyle çöp olmaz yumurtaların

Doktorunu değiştir canımDevlete mi gidiyorsun

Doktorunu değiştir canımDevlete mi gidiyorsun
Devlet kadrosu doktoru, bu kadar kolay ilaç dozu fazla gelmiş diyemez gibi geliyor bana, her yere şikayet ederim ben öyle doktoru. Ne ümit ve heyecanla gidiyorsun doktora, bu kadar kolay harcanmamalı umutlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…