- 28 Haziran 2011
- 61.411
- 154.278
- 898
Siz beni ezikliyor musunuz
Eziklenen ben oluyorum galiba şuan bilmiyorum niye şaşırdınız yawBilmiyor musun gerçekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz beni ezikliyor musunuz
Eziklenen ben oluyorum galiba şuan bilmiyorum niye şaşırdınız yawBilmiyor musun gerçekten
Umdugumuzu degil buldugumuzu yapcaz ablaÇok emin değilim ama ..
Kırdın minnak kalbimi yasiDalga geçiyor benimle
Bilmek zorunda değilsin canımAma bdv de çok geziyorsun,bilirsin diye düşündümEziklenen ben oluyorum galiba şuan bilmiyorum niye şaşırdınız yaw
Yazdım sanaHangi konuda
Mereklandım bende şimdi.Umdugumuzu degil buldugumuzu yapcaz abla
Hee pardon yasi üstüme alındım bi anSen değil, ASSOSyal
Kafaları karıştı NevoşumHangi konuda
Niye kiBilmek zorunda değilsin canımAma bdv de çok geziyorsun,bilirsin diye düşündüm
Kazen,Mune ve Curly kim bilmiyorsun yaniNiye ki
O da onların derdiKabul etmezler diyim sana
Alınmalısın bence dalga geçiyorsun diye düşündümHee pardon yasi üstüme alındım bi an
Kazen ve muneyi biliyorum tabiki, ban ban ban curly de yarışma kazandım ya orada gördüm nickini ama büyük yönetici olduğunu bilmiyordumKazen,Mune ve Curly kim bilmiyorsun yani
Patronun kardesiKazen ve muneyi biliyorum tabiki, ban ban ban curly de yarışma kazandım ya orada gördüm nickini ama büyük yönetici olduğunu bilmiyordum
Çıkamayacağız bu işin içindenO da onların derdi
Gercekten bisey var sayfayi bile yenilemiyoGidiyorum geliyorum ayni,kasıyor
Sitenin teknik kısımında daha çok.Kazen ve muneyi biliyorum tabiki, ban ban ban curly de yarışma kazandım ya orada gördüm nickini ama büyük yönetici olduğunu bilmiyordum
Simit,çekirdek,domates olay bitmiştirÇıkamayacağız bu işin içinden
Aaa öyle mi gerçekten bilmiyordumPatronun kardesi