İtici değilde muhalefet ,ısınamadığımız ,asabiSeni en itici üyeye yazsam ne olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İtici değilde muhalefet ,ısınamadığımız ,asabiSeni en itici üyeye yazsam ne olur
Vay beni vaylar beni
Jenna'm nasılsınVay beni vaylar beni
Iyiyim canım,sen nasılsın?Jenna'm nasılsın
Ben anladım anlayacağımi vazgeçtim olmasın bencedebuyuk olaySeni en itici üyeye yazsam ne olur
İyiyim canım çok sağolIyiyim canım,sen nasılsın?
İstersen yapalımBen seni aday gösteririmBen anladım anlayacağımi vazgeçtim olmasın bencedebuyuk olay
Sen de sağol güzelciğimİyiyim canım çok sağol
Kiyamazsin yapmazsın öyle bişeyİstersen yapalımBen seni aday gösteririm
İşte 2016 da en son yaptık ve aday olmadım.Bayağı olaylı oldu.Valla üyeler savaşı çıkar
En ısınamadığıma yazacağımKiyamazsin yapmazsın öyle bişey
Hadiyaaa nebilim ben sıradan bı oylama vs gibi dusundumduİşte 2016 da en son yaptık ve aday olmadım.Bayağı olaylı oldu.
Öyle kolay bir işte değil 1 ay sürüyor ve herkes bana mesaj yolluyor,sonra listeler hazırlanıyor,tek tek oylama vs...
Beni beni bihteriniiii aşk olsun ablaaEn ısınamadığıma yazacağım
Yok canım tüm üyeler liste yapıyor yolluyor.Yollananlara göre liste hazırlanıyor.Tek tek bütün konular açılıyor.20 konu falan,o oylamada 1-2hafta sürüyor.Hadiyaaa nebilim ben sıradan bı oylama vs gibi dusundumdu
Tamam asabiye yazarımBeni beni bihteriniiii aşk olsun ablaa
AmaniiiinSen anlatırken bile içim sıkıldı valla abla kim yapiyodu kim ugrasiyodu hepsiyle peki senmiYok canım tüm üyeler liste yapıyor yolluyor.Yollananlara göre liste hazırlanıyor.Tek tek bütün konular açılıyor.20 konu falan,o oylamada 1-2hafta sürüyor.
Yapan kişinin sabırlı,sakin olması lazım yoksa cinnetlik
Ben yaptım 2 sefer 2 farklı arkadaş yardım ettiAmaniiiinSen anlatırken bile içim sıkıldı valla abla kim yapiyodu kim ugrasiyodu hepsiyle peki senmi
Valla senden başkasının harcı değil o zatenBen yaptım 2 sefer 2 farklı arkadaş yardım etti