Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo sütlü demek çok şaşırtıcıSütlü tatlı hemso denmez şimdi burda
Sen napcan katıldı mi aldinmi.
Bebiş nasıl büyüdümu![]()
Tesekkur ederim jennamInsallah unuttuğum kimse yoktur,bol şanslar hepinize![]()
Hiç de sevmem hangi kendini bilmez aldı acabaBugün herkes trileçe istediKim aldı onu bakalım
![]()
Hemde ne şaşırtıcıOo sütlü demek çok şaşırtıcıben de canımın çektiği bir tane aldım favori değil ama yapmisken resimlerim bebisler büyüyor da anaları yaşlandı
Hemde ne şaşırtıcı, olsun iyi olmuş yarışmak bile güzel
. Ayy valla büyüyorlar da omurdende ömür gidiyor neyse olsun bakalım sağlıklı olsunlarda napalim
benim için op kocaman
![]()
Oooo hayirli isler isleri buyutmussun
Ben değil çünkü sevmiyorumBugün herkes trileçe istediKim aldı onu bakalım
![]()
sağ ol canımOooo hayirli isler isleri buyutmussun![]()
tamam canım, sen bilirsin. sağ olasınTam benim kulvarim sutlu tatlilar en sevdiklerim en cok yaptiklarim ... tarifler paylasilmis galibaalsem sagolasin etiketlemissin ama yarisma ile ugrasmaya enerjim hic yok ama ski takipciniz olacagim basarilar hepinize
Sen hiç gelmedin zatenBen değil çünkü sevmiyorum![]()
Nereste Sultan ben niyetliyim biraz da devam edeceğim. O yüzden katılmadımSen hiç gelmedin zaten![]()
Ben bayılırım![]()
Yok abla nerde hep hazırkıksız yakalanıyorumTarif ismi hazırdır nede olsa demi![]()
![]()
Allah kabul etsin canım benimNevreste Sultan ben niyetliyim biraz da devam edeceğim. O yüzden katılmadım![]()
Hayırlı olsun belli olmaz canım ❤Aldım aldım yine kararsız biri olarak başını şişirdimNevreste nin hakkı ödenmez valla
aldım bakalım canım çekiyordu kendim için aldım 1.Olma hayalim yok artık çünkü
![]()
Tahmini ne olabilir acep diye kenara köşeye tarifleri hazırlaman lazım kuzum çıkar bu işte de bittiYok abla nerde hep hazırkıksız yakalanıyorum![]()
İlk onu verdim bugünBen de sevebilirdim![]()