Malesef henuz benımde olmadı bebek daha yanı iki kez hamile oldum aslında ama biri 6 biri 8. haftada düşük oldu kalp durması nedenıyle. kan pıhtılasması cıktı bende inşallah en kısa surede hepimize nasip olur saglıkla kucagıımıza almakAmin çiçeğim, inşallahÖn görüşme gibi bir şey için gidiyorum sanırım. Öğlen 15.30’da randevum çünkü ve şu an adet filan değilim. Bugüne dek ne yaptırdıysanız getirin dediler Sende var mı çocuk?
aynen abla bende sevıyorum o yuzdenİmşallah canım benim
Yunan mütolojisindeki adlar cidden çok güzel oluyor,hem değişik hemde anlamları var.
Bendede oluyor arada hata veriyor.
Çok üzüldüm canımMalesef henuz benımde olmadı bebek daha yanı iki kez hamile oldum aslında ama biri 6 biri 8. haftada düşük oldu kalp durması nedenıyle. kan pıhtılasması cıktı bende inşallah en kısa surede hepimize nasip olur saglıkla kucagıımıza almak
amin canım inşallah, aa çok değişik belki kimyasal yasıyorundur sende, bence sende bı kan pıhtılasma testı yaptır kuzum genetık olarak belkı pıhtılasma varsa senınde kan sulandırı ıgne yada hap kullanman gerekebılırÇok üzüldüm canımcennette sana kucak açsınlar inşallah o yavruların Ne güzel hamile kalabilmişsin, bu bile benim için bir mucize gibi. Ben de bazen adetimden önce test yaptığımda kıldan ince çizgi görüyorum ama sonra adet oluyorum. Ya kimyasal oluyor ya da testler hatalı çıkıyor
O dönemler bile değişik aslında.aynen abla bende sevıyorum o yuzden
İşte bakalım bugün ne diyecek doktor, ona göre bir yol çizeceğimamin canım inşallah, aa çok değişik belki kimyasal yasıyorundur sende, bence sende bı kan pıhtılasma testı yaptır kuzum genetık olarak belkı pıhtılasma varsa senınde kan sulandırı ıgne yada hap kullanman gerekebılır
hayırlısı olsun kuzucumİşte bakalım bugün ne diyecek doktor, ona göre bir yol çizeceğim
Burda da çok güzel sabah yağmur uyandırdıBurada yağmur yağıyor azda olsa ..
İnşallahGünaydın hatunlar, yeni haftamız güzel geçsin inşallah
Ablam da infetilite idi şimdi ikizler 4.5 aylık oldular2.5 sene oldu kuzum. Sebepsiz infertilite.
Amin ablam, inşallah
İnşallah, gelip gitmekten yoruldumduzelir inşallah
❤İmşallah canım benim
Yunan mütolojisindeki adlar cidden çok güzel oluyor,hem değişik hemde anlamları var.
Bendede oluyor arada hata veriyor.
Çok şükür Rabbime, iyiyim canımCanım, nasılsın?
Allah yardımcın olsun kuzucum, rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün ınşBugün tüp bebek doktoruna gidiyorum yavrular, bana dua edin de tüp bebeğe kadar gitmeden ilaçla iğneyle filan olsun bu iş
Allah yardımcın olsun seninde mervem, kucağına alacağın günlerde nasip olsun tez zamanda inşMalesef henuz benımde olmadı bebek daha yanı iki kez hamile oldum aslında ama biri 6 biri 8. haftada düşük oldu kalp durması nedenıyle. kan pıhtılasması cıktı bende inşallah en kısa surede hepimize nasip olur saglıkla kucagıımıza almak
amin canım amin, inşallahAllah yardımcın olsun kuzucum, rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün ınşdualarımız kalbimiz seninle❤ gönlünün muradı nasip olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?