Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Bugün tüp bebek doktoruna gidiyorum yavrular, bana dua edin de tüp bebeğe kadar gitmeden ilaçla iğneyle filan olsun bu iş Hoppa
hadi inşallah işlerin rast giderde dahaerkenden gelir miniğiniz, ne kadar suredır istiyordunuz aysecım

Günaydın hatunlar, yeni haftamız güzel geçsin inşallah :KK36:
Günaydınlar olsun :KK200:
gunaydın nasılsın keleş ablamm :KK200: evet ya aklımda vardı değiştirmek zaten değiştirdim bende yine eksiz bişeyler bulmaya calıstım olmus mu :KK56:
Gü aydınlar,iyiyim canısı sağol evet değişik olmuş bir anlamı varmı :KK200:
Bizim buralarda yağmurlu ama aşırı değil çok tatlı :KK3:
Biraz fazla yağsa keşke kuraklık olmasa bari.
Bugün tüp bebek doktoruna gidiyorum yavrular, bana dua edin de tüp bebeğe kadar gitmeden ilaçla iğneyle filan olsun bu iş Hoppa
Hayırlısı olsun şimdiden güzel haberlerle gel :dua:

Günaydınlar olsun :KK200:

Gü aydınlar,iyiyim canısı sağol evet değişik olmuş bir anlamı varmı :KK200:

Biraz fazla yağsa keşke kuraklık olmasa bari.

Hayırlısı olsun şimdiden güzel haberlerle gel :dua:
yani yunan mitolojisinden bir isim kadın ve gündoğumu anlamına gelıyormus mistik fantastik isimleri sevdiğimden ve eksiz oldugundan bu olsun dedım bende begenmene sevindim ablaam :KK36: :KK36:

2.5 sene oldu kuzum. Sebepsiz infertilite. :işsiz:

Amin ablam, inşallah :KK36:
İmşallah canım benim :KK200:
Sen de sağol sekerciğim❤
:KK200::KK200:
yani yunan mitolojisinden bir isim kadın ve gündoğumu anlamına gelıyormus mistik fantastik isimleri sevdiğimden ve eksiz oldugundan bu olsun dedım bende begenmene sevindim ablaam :KK36: :KK36:
Yunan mütolojisindeki adlar cidden çok güzel oluyor,hem değişik hemde anlamları var.:KK200:
Site çok kasıyor yine 🙄
Bendede oluyor arada hata veriyor.

inşallah guzel haberler duyarsın bugunde sende bızde sevınırız alsemim :KK36:
Amin çiçeğim, inşallah ❤️ Ön görüşme gibi bir şey için gidiyorum sanırım. Öğlen 15.30’da randevum çünkü ve şu an adet filan değilim. Bugüne dek ne yaptırdıysanız getirin dediler 🤷🏻‍♀️ Sende var mı çocuk?

Back