- 14 Haziran 2019
- 13.342
- 47.114
- 598
Bizim buralarda yağmurlu ama aşırı değil çok tatlıBurada yağmur yağıyor azda olsa ..
![KK3 :KK3: :KK3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim buralarda yağmurlu ama aşırı değil çok tatlıBurada yağmur yağıyor azda olsa ..
alsem ne haber mınık kuş ev haftan mı bu haftaGünaydın hatunlar, yeni haftamız güzel geçsin inşallah![]()
Bende ıyıyım abla işe geldim bugun yagmurlu cok guzel bır hava varİyiyim canim,sen nasılsın?![]()
İyidir bebeğim, aynen evdeyim bu haftaalsem ne haber mınık kuş ev haftan mı bu hafta![]()
ohh keyıf zamanı desene yat yatİyidir bebeğim, aynen evdeyim bu haftadaha yataktan çıkmadım
![]()
hadi inşallah işlerin rast giderde dahaerkenden gelir miniğiniz, ne kadar suredır istiyordunuz aysecımBugün tüp bebek doktoruna gidiyorum yavrular, bana dua edin de tüp bebeğe kadar gitmeden ilaçla iğneyle filan olsun bu iş![]()
Günaydınlar olsunGünaydın hatunlar, yeni haftamız güzel geçsin inşallah![]()
Gü aydınlar,iyiyim canısı sağol evet değişik olmuş bir anlamı varmıgunaydın nasılsın keleş ablammevet ya aklımda vardı değiştirmek zaten değiştirdim bende yine eksiz bişeyler bulmaya calıstım olmus mu
![]()
Biraz fazla yağsa keşke kuraklık olmasa bari.Bizim buralarda yağmurlu ama aşırı değil çok tatlı![]()
Hayırlısı olsun şimdiden güzel haberlerle gelBugün tüp bebek doktoruna gidiyorum yavrular, bana dua edin de tüp bebeğe kadar gitmeden ilaçla iğneyle filan olsun bu iş![]()
2.5 sene oldu kuzum. Sebepsiz infertilite.hadi inşallah işlerin rast giderde dahaerkenden gelir miniğiniz, ne kadar suredır istiyordunuz aysecım
Amin ablam, inşallahHayırlısı olsun şimdiden güzel haberlerle gel![]()
Sen de sağol sekerciğim❤Gnaydınalr nicklerde değişmiş güzel olmuş
Gördüm onu geliğ lafatmışlar resmen.
Saol şekercim
yani yunan mitolojisinden bir isim kadın ve gündoğumu anlamına gelıyormus mistik fantastik isimleri sevdiğimden ve eksiz oldugundan bu olsun dedım bende begenmene sevindim ablaamGünaydınlar olsun
Gü aydınlar,iyiyim canısı sağol evet değişik olmuş bir anlamı varmı
Biraz fazla yağsa keşke kuraklık olmasa bari.
Hayırlısı olsun şimdiden güzel haberlerle gel![]()
Allah iyilik versin canimBende ıyıyım abla işe geldim bugun yagmurlu cok guzel bır hava var![]()
inşallah guzel haberler duyarsın bugunde sende bızde sevınırız alsemim2.5 sene oldu kuzum. Sebepsiz infertilite.
Amin ablam, inşallah![]()
evet ya dünden beri boyle bende kendı ınternetım yuzunden sanıyordumSite çok kasıyor yine![]()
Yok değil,sabah cevaplar gitmeyince çıktım,simdi yine aynievet ya dünden beri boyle bende kendı ınternetım yuzunden sanıyordum![]()
duzelir inşallahYok değil,sabah cevaplar gitmeyince çıktım,simdi yine ayni![]()
Canım, nasılsın?Çipetpetim![]()
İmşallah canım benim2.5 sene oldu kuzum. Sebepsiz infertilite.
Amin ablam, inşallah![]()
Sen de sağol sekerciğim❤
Yunan mütolojisindeki adlar cidden çok güzel oluyor,hem değişik hemde anlamları var.yani yunan mitolojisinden bir isim kadın ve gündoğumu anlamına gelıyormus mistik fantastik isimleri sevdiğimden ve eksiz oldugundan bu olsun dedım bende begenmene sevindim ablaam![]()
![]()
Bendede oluyor arada hata veriyor.Site çok kasıyor yine![]()
Amin çiçeğim, inşallahinşallah guzel haberler duyarsın bugunde sende bızde sevınırız alsemim![]()