Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Amin çiçeğim, inşallah ❤️ Ön görüşme gibi bir şey için gidiyorum sanırım. Öğlen 15.30’da randevum çünkü ve şu an adet filan değilim. Bugüne dek ne yaptırdıysanız getirin dediler 🤷🏻‍♀️ Sende var mı çocuk?
Malesef henuz benımde olmadı bebek daha yanı iki kez hamile oldum aslında ama biri 6 biri 8. haftada düşük oldu kalp durması nedenıyle. kan pıhtılasması cıktı bende inşallah en kısa surede hepimize nasip olur saglıkla kucagıımıza almak :dua:

Malesef henuz benımde olmadı bebek daha yanı iki kez hamile oldum aslında ama biri 6 biri 8. haftada düşük oldu kalp durması nedenıyle. kan pıhtılasması cıktı bende inşallah en kısa surede hepimize nasip olur saglıkla kucagıımıza almak :dua:
Çok üzüldüm canım 😕 cennette sana kucak açsınlar inşallah o yavruların ❤️ Ne güzel hamile kalabilmişsin, bu bile benim için bir mucize gibi. Ben de bazen adetimden önce test yaptığımda kıldan ince çizgi görüyorum ama sonra adet oluyorum. Ya kimyasal oluyor ya da testler hatalı çıkıyor 🤷🏻‍♀️

Çok üzüldüm canım 😕 cennette sana kucak açsınlar inşallah o yavruların ❤️ Ne güzel hamile kalabilmişsin, bu bile benim için bir mucize gibi. Ben de bazen adetimden önce test yaptığımda kıldan ince çizgi görüyorum ama sonra adet oluyorum. Ya kimyasal oluyor ya da testler hatalı çıkıyor 🤷🏻‍♀️
amin canım inşallah, aa çok değişik belki kimyasal yasıyorundur sende, bence sende bı kan pıhtılasma testı yaptır kuzum genetık olarak belkı pıhtılasma varsa senınde kan sulandırı ıgne yada hap kullanman gerekebılır

amin canım inşallah, aa çok değişik belki kimyasal yasıyorundur sende, bence sende bı kan pıhtılasma testı yaptır kuzum genetık olarak belkı pıhtılasma varsa senınde kan sulandırı ıgne yada hap kullanman gerekebılır
İşte bakalım bugün ne diyecek doktor, ona göre bir yol çizeceğim ☺️

Burada yağmur yağıyor azda olsa ..
Burda da çok güzel sabah yağmur uyandırdı :KK68:
Günaydın hatunlar, yeni haftamız güzel geçsin inşallah :KK36:
İnşallah :KK68:
2.5 sene oldu kuzum. Sebepsiz infertilite. :işsiz:

Amin ablam, inşallah :KK36:
Ablam da infetilite idi şimdi ikizler 4.5 aylık oldular 💕 rabbim sana💕 Oriana OrianaOriana hesabı doğrulanmış üye. ya Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. 💕 yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. S Sabr-Sukur-Dua ya💕 H M H M ye nasıp etsin inşallah 💕

Bugün tüp bebek doktoruna gidiyorum yavrular, bana dua edin de tüp bebeğe kadar gitmeden ilaçla iğneyle filan olsun bu iş Hoppa
Allah yardımcın olsun kuzucum, rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün ınş 🤩😍😘 dualarımız kalbimiz seninle❤🙏 gönlünün muradı nasip olsun inş 🙏💕

Allah yardımcın olsun seninde mervem, kucağına alacağın günlerde nasip olsun tez zamanda inş 💕🙏

Back