- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.216
- 423
Çıkmıyor keşke atmasaydım da fotosunu çekseydimAlla alla benim hep çıkarıyor .Başka bilemedim cif ile iyice ovunca çıkmıyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çıkmıyor keşke atmasaydım da fotosunu çekseydimAlla alla benim hep çıkarıyor .Başka bilemedim cif ile iyice ovunca çıkmıyor mu
Takıntı haline gelecek yoksa gözümün gördüğü yer kırmızıBelki bi gün biz de pro oluruz bebiş
Evet, kategori açılınca en popüler tariflerden birini bulup, özelden yazmaya calis. İlk yazan tarifi alir :)Nevreste nevosum sen şimdi ayın ikisinde yeni konuyu açacaksın, ondan sonra herkes sana mesaj atacak o sıraya göre dağılacak dimi? Doğrumu anlamışım
Hadi bakalım, hayırlısı olsun inşEvet, kategori açılınca en popüler tariflerden birini bulup, özelden yazmaya calis. İlk yazan tarifi alir :)
Herkes istediği tarifi yazacak başkası ondan önce almadıysa tarifi alacak.Başkasına verdiysem başka seçenek sunacaksanız.Sizde seçenek yoksa ben önereceğimNevreste nevosum sen şimdi ayın ikisinde yeni konuyu açacaksın, ondan sonra herkes sana mesaj atacak o sıraya göre dağılacak dimi? Doğrumu anlamışım
İnşallah canimHadi bakalım, hayırlısı olsun inş
Senin tarifler çok güzel oluyor nevosumHerkes istediği tarifi yazacak başkası ondan önce almadıysa tarifi alacak.Başkasına verdiysem başka seçenek sunacaksanız.Sizde seçenek yoksa ben önereceğim
Mutlaka buluruzSenin tarifler çok güzel oluyor nevosum
İnşallah canim
Peki canım konuyu saat kaçta açıyorsun genel olarakona göre tetik alayımMutlaka buluruz
Kırmızıyı da pek severimTakıntı haline gelecek yoksa gözümün gördüğü yer kırmızı
Sevmeyende ne bileyim ❤❤❣Kırmızıyı da pek severim
Allah'tan bir şey olmazsa 11-12 civarıPeki canım konuyu saat kaçta açıyorsun genel olarakona göre tetik alayım
Burdayım ne olduKukrim burda mısıııığğğğnnn?
Gönül gözünü aç diyorBurdayım ne oldu
Bi tıkla bana bakalımBurdayım ne oldu
He tamamdırGönül gözünü aç diyor