Soda ile diş macunu karıştııp denedin miDenedim, sadece kirecini çözüyor, yanığa fayda etmedi
![Woman shrugging: medium-light skin tone :woman_shrugging_tone2: 🤷🏼♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f937-1f3fc-2640.png)
![Hugging face :hugging: 🤗](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f917.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soda ile diş macunu karıştııp denedin miDenedim, sadece kirecini çözüyor, yanığa fayda etmedi
Yok ya abla dediysek o kadar da değil, genç ablasın senJenna takma dişlerini bardağa koydu,uyudu malum,yaşlı![]()
Katılıyorum sana ayşecanBiz de yeni katılanlar olarak aşk yaşayalım![]()
İste o kadar yanık bir seyle hiç ugrasmadim :/Sadece kirecini temizliyor![]()
Çaydanlıkcilar halleder en iyi sanırım o yanıklar çıkmaz öyle elle hemen. Tuzla ovalayın bide öyle deneyinÖyle zaten de , günlük çaydanlıklarımı yakıyor. Koyuyor ocağa suyu bitene kadar kaynıyor unutuyor onu orad, kahverengi oluyor çaydanlık(( benimde asla kirli görüntüye tahammülüm yok. Temizlemeyi beceremeyince mecbur geri dönüşüme gidiyor çaydanlık
![]()
Ayy çok sevindimYok canım hak onun elbet gelecek![]()
Beni biri vursun pleaseYok ya abla dediysek o kadar da değil, genç ablasın sen![]()
Alla alla benim hep çıkarıyorÖyle zaten de , günlük çaydanlıklarımı yakıyor. Koyuyor ocağa suyu bitene kadar kaynıyor unutuyor onu orad, kahverengi oluyor çaydanlık(( benimde asla kirli görüntüye tahammülüm yok. Temizlemeyi beceremeyince mecbur geri dönüşüme gidiyor çaydanlık
![]()
Nedir bu hayattan çektiğimiz aşkocummHem aşko değilim hem de pro![]()
Tamam abla ya gidiyom benBeni biri vursun please![]()
Hala abla diyorTamam abla ya gidiyom ben![]()
Tamam abla ya gidiyom ben![]()
Bugünkü sınavımHala abla diyor![]()
Yaşım küçük napayımHala abla diyor![]()
Çamaşır sodası mıSoda ile diş macunu karıştııp denedin miÇamaşır sodası
![]()
Ben de uğraşmıyorum, sallıyorum-ama benim kaz kafaya da laf sokmadan sallamıyorumİste o kadar yanık bir seyle hiç ugrasmadim :/
Belki bi gün biz de pro oluruz bebişNedir bu hayattan çektiğimiz aşkocummde bana hele
![]()
Çamaşır sodası canım marketlerde varÇamaşır sodası mıO ne kanka
![]()
Yanıkların hepsini elden çıkardım, yeni olan yanmasın diye tetikteyim, boyna mutfağa gidiyorumÇaydanlıkcilar halleder en iyi sanırım o yanıklar çıkmaz öyle elle hemen. Tuzla ovalayın bide öyle deneyin
Alsin dursun yenisini ,ceza onaBen de uğraşmıyorum, sallıyorum-ama benim kaz kafaya da laf sokmadan sallamıyorum![]()