- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Vallahi tam olarak öyle oluyor hepsi yapıp atsada birlikte çatlasakKızım sen neden 7 aylık gibi hemen yaptın tarifini,şimdi 1 ay göbeğin çatlayacak beklemekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi tam olarak öyle oluyor hepsi yapıp atsada birlikte çatlasakKızım sen neden 7 aylık gibi hemen yaptın tarifini,şimdi 1 ay göbeğin çatlayacak beklemekten
O çok kötü ya bende yapmıştım tırnağımı kesmişti resmemBişey olmaz mı perim,kan revan oldu ortalık
Ayy abla dikkat et ya aman içim bı hoş oldu kan deyinceBişey olmaz mı perim,kan revan oldu ortalık
Resmen basiretim bağlandıO çok kötü ya bende yapmıştım tırnağımı kesmişti resmem
Durdu kanama ama bayağı derin girmiş jilet gibiAyy abla dikkat et ya aman içim bı hoş oldu kan deyince
Geçmiş olsun canım yaResmen basiretim bağlandı
Göz göre göre kaza
7 aylık mısın hakkaten oyyyyyVallahi tam olarak öyle oluyor hepsi yapıp atsada birlikte çatlasak
Ahh eloşum ahh, nasıl gaza geldin de yaptın böyle bir şeyiResmen basiretim bağlandı
Göz göre göre kaza
Girmezmi Geçmiş olsun ablaDurdu kanama ama bayağı derin girmiş jilet gibi
Yok canım 9 aylıkım7 aylık mısın hakkaten oyyyyy
Geçmiş olsun canımDurdu kanama ama bayağı derin girmiş jilet gibi
ayy içim tuhaf oldu. Çok geçmiş olsanMarketten top tel almıştım bulaşık için.paketi açarken baktım 2 si birbirine girmiş.gerizekalı gibi teli parmağıma doladım doladım koparmaya çalıştım
Geçmiş olsun canım
Geçti geçti :)ayy içim tuhaf oldu. Çok geçmiş olsan
Geçmiş olsun canımGeçti geçti :)
Siz sakın yapmayın
Bende yaptım daha önceGeçti geçti :)
Siz sakın yapmayın
VazmigecsemTatlılar çok fena geliyor bu sunumlar ne böyle
Bende vazcayabilirim heeee korkuyorum şuanTatlılar çok fena geliyor bu sunumlar ne böyle
Tarifini ben alabilirimVazmigecsem
Daha başlamadan kaçmak nedirBende vazcayabilirim heeee korkuyorum şuan