- 8 Haziran 2013
- 57.061
- 151.560
- 898
Alabiliyorsun. Benim adıma gelen kargoyu eşim almıştı. Yakınlık derecesine göre değişir :)TC kimlik no verip alabilir miyim ? Benim adıma değil çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alabiliyorsun. Benim adıma gelen kargoyu eşim almıştı. Yakınlık derecesine göre değişir :)TC kimlik no verip alabilir miyim ? Benim adıma değil çünkü
Evet canım, normalde markete gitmem lazım ama kaçırmamak için bekliyorum, halsizim biraz ama market yakın:)Kargodan dolayı mı çıkamıyorsun. Ben yanlış anlamışım
Annemin adına,eve gelmezse öyle yapayım bariAlabiliyorsun. Benim adıma gelen kargoyu eşim almıştı. Yakınlık derecesine göre değişir :)
Ben giderim, o gelirseGelmez bugün o halde işini hallet
Ben her şeyi bilenziNerden bildin
PTT sıkıntı malesefAnnemin adına,eve gelmezse öyle yapayım bari
O zamanBen giderim, o gelirse
Hafta sonu yasaklar var üstelik Gelseydi de bitseydiPTT sıkıntı malesef
Baktın gelmiyor, öyle yaparsın :)
Bende şans cok biliyor musunO zaman
Ben dün yaptım, kalktığım gibi az önce fotolarımı çektim. Şimdi kahvaltı yapayım sonra yüklicemBugun tarif yapan varmi
Haydi bekliyoruzBen dün yaptım, kalktığım gibi az önce fotolarımı çektim. Şimdi kahvaltı yapayım sonra yüklicem
BekliyoruzBen dün yaptım, kalktığım gibi az önce fotolarımı çektim. Şimdi kahvaltı yapayım sonra yüklicem
Benim eşimde sevmez böyle bardakları normalde, bir defa bende o bardaklarda içeceğim dedi ve çok sevdiBaşta ben de çay için almıştım ama eşim nefret ediyor
Mecburen kupa çevirdim ama oldu bence
Ben de zırt pırt çay doldurmaktan bıktığım için aldım ama adam ilk seferde beni içine atıp boğacaktıBenim eşimde sevmez böyle bardakları normalde, bir defa bende o bardaklarda içeceğim dedi ve çok sevdi
Sendemi burutus ay valla benimde yapasim geldiama malzemem yokBen dün yaptım, kalktığım gibi az önce fotolarımı çektim. Şimdi kahvaltı yapayım sonra yüklicem
Kızım sen neden 7 aylık gibi hemen yaptın tarifini,şimdi 1 ay göbeğin çatlayacak beklemektenBekliyoruz
Naptın abla insallah bişey olmamıştır elineMarketten top tel almıştım bulaşık için.paketi açarken baktım 2 si birbirine girmiş.gerizekalı gibi teli parmağıma doladım doladım koparmaya çalıştım
Bişey olmaz mı perim,kan revan oldu ortalıkNaptın abla insallah bişey olmamıştır eline