- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Tovbesteysin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tovbesteysin
Ben hiç beğenmiyorumPTT kargo iyi mi?Geç mi getirir?
Hiç iyi degil geç getiriyor. Arıyorsun telefon açan olmuyorPTT kargo iyi mi?Geç mi getirir?
Torba merkezde açıldı mı ne,öyle bir şey yazıyor,2 gündür aynıBen hiç beğenmiyorum
Eve tikildim ,markete bile çıkamıyorumHiç iyi degil geç getiriyor. Arıyorsun telefon açan olmuyor
Zahmet edip gelmiyorlar sonra evde değildiyi pasıyorlar üstelikHiç iyi degil geç getiriyor. Arıyorsun telefon açan olmuyor
Rahatsız mısın?Eve tikildim ,markete bile çıkamıyorum
Geri giderse sıkıntı, bekleyeyim bakalım bugün deZahmet edip gelmiyorlar sonra evde değildiyi pasıyorlar üstelik
Şubede bekletip getirmiyorlar. Bazen eşimi gönderip aldırdığım bile oluyorZahmet edip gelmiyorlar sonra evde değildiyi pasıyorlar üstelik
Yok canım,kargo gelirse diye bekliyorum mecburRahatsız mısın?
Merkeze gelmiş torbaları ayırıyorlardır inşallah sorunsuz gelir.Torba merkezde açıldı mı ne,öyle bir şey yazıyor,2 gündür aynı
Kargodan dolayı mı çıkamıyorsun. Ben yanlış anlamışımGeri giderse sıkıntı, bekleyeyim bakalım bugün de
TC kimlik no verip alabilir miyim ? Benim adıma değil çünküŞubede bekletip getirmiyorlar. Bazen eşimi gönderip aldırdığım bile oluyor
2 gündür ayırıyorlarMerkeze gelmiş torbaları ayırıyorlardır inşallah sorunsuz gelir.
Nerden bildinSarı gaci,severim
Gelmez bugün o halde işini hallet2 gündür ayırıyorlar