Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eklenen fotoğraflar ya da yorumları silemiyoruz ya, yasakNiye? Kendi fotomu koyup kaldırsam ban mı yiyorum?![]()
Kiblenirsen uçarsınÇokmuşBen dedim bizimkiler varsa sadece şöyle bi cö diyip kendi fotomu koyup kaldırcaktım
![]()
Doğru canım:)
Yok canım burya eklemekse evet ama profili diyor heralde yoksa buraya eklemesin zaten
Yok canım, ne keklemesi.Yok kız seni kekliyor![]()
O zaman sıkıntı yok, ben bu genel panel için söyledimYok canım burya eklemekse evet ama profili diyor heralde yoksa buraya eklemesin zaten![]()
Teşekkür ederim canım daha belli değil ama evet olursa ilk olucakEvva tebrikler canim ilk kezmi kazaniyorsun baska varmiydi birincilik :)
Yok aman buraya gerek yokO zaman sıkıntı yok, ben bu genel panel için söyledim![]()
Yorumu silebilir konuyu dilemez fotoyuda silebilirYok canım, ne keklemesi.
Eklenmiş olan yorum, fotoğraf gibi paylaşımların kaldırılması yasak.
Yanlış mı hatırlıyorum diye düşündüm, doğru hatırlıyormuşum![]()
Silemezmiş canım, tasdiklendiYorumu silebilir konuyu dilemez fotoyuda silebilir![]()
O zaman ben ne tarifi kaptım, ne de pro üyeliğiEvet tariflerini bana bildiriyorlarİlk yazan tarifi kapıyor.Aynı tarifi 2.kişi yapamıyor.
Sen kızcağızı banlandırma derdindesin değil miiiiiiiiYorumu silebilir konuyu dilemez fotoyuda silebilir![]()
Ben smdi buraya ekleyip siliyorum banlanacakmiyim dur bakayim Eki Görüntüle 2747025Silemezmiş canım, tasdiklendi![]()
Kiblenirsen uçarsın![]()
Yok canım burya eklemekse evet ama profili diyor heralde yoksa buraya eklemesin zaten![]()
Ah canımay bunlar da beni iyice salak sandılarprofil fotosu yapıp kaldırcakfım hemen.