- 20 Mart 2008
- 141.600
- 213.124
- 1.423
- 60
Evet kazanmışsız geçnde you plus kazandım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kazanmışsız geçnde you plus kazandım
Gördüm hayırlı olsunG ene olur herhalde o zaman katılırsın sende kuzum
Bende bende kazanmışım
Vay çiftte ha hayırlı olsunEvet kazanmışsız geçnde you plus kazandım
Sağol kuzum biz yaşlıyız tabi ondan yani
İlk defa olduVay çiftte ha hayırlı olsun![]()
Simdiden afiyet olsun ❤Ben mutlaka deneyeceğim![]()
Yok abla estağfurullah yan yana dursak şaibeli dururuz o dereceSağol kuzum biz yaşlıyız tabi ondan yani![]()
İlk defa oldu
Kivami tutturursan degismez şekli püf noktalari önemli. Bir gece bekletip öyle cevirdim kabi benNarı çok severim ben de ya yaparım yapmasına da tadı güzel olur da işte benim görselle alakalı bir sıkıntım var yamruk yumruk bişeler çıkıyor ortaya hep
Ne demek canısı öyle ey olurmuYok abla estağfurullah yan yana dursak şaibeli dururuz o derece![]()
Cam gibi çıkarmışsın zalımın kızıKivami tutturursan degismez şekli pif noktalari önemli. Bir gece bekletip öyle cevirdim kabi ben
Canım ablam inşallah bizde sizin yaşlarda çıtır taş gibi olurz diycemde inanasım gelmiyor çıtır halimeNe demek canısı öyle ey olurmu![]()
Vala pürüzsüs çıkarmıştın maşallahBen bile şaşırmıştim![]()
![]()
Neden olmayacaksınız ki bal gibide hemde çok daha çıtır olursunuz canım benim.Canım ablam inşallah bizde sizin yaşlarda çıtır taş gibi olurz diycemde inanasım gelmiyor çıtır halime❤
Bende döküp hazirda bulunduruyorm bol bol yememiz lazmVala pürüzsüs çıkarmıştın maşallahbu aralar en sevdiğim şey nar yemek oluyor
![]()
Abla ben tombul bişeyimNeden olmayacaksınız ki bal gibide hemde çok daha çıtır olursunuz canım benim.![]()
![]()
Aynen bu ara çok tüketiyorum çok iyi bizim için şifa olsun inşallah havuçta tüket al kıtır kıtır yeBende döküp hazirda bulunduruyorm bol bol yememiz lazmsifa olsun
![]()
Bak bende tombullaşıyorum artık yaşta aldık artık,sen daha çok gençsin gider o kilolar merak etmeAbla ben tombul bişeyiminşallah tabi ne güzel olurdu
ama maşallah size
allah sağlık versin en önemlisi ❤