- 4 Kasım 2019
- 27.502
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.382
- 598
- 29
Ablacım güzel kalbin yeter inşallahBak bende tombullaşıyorum artık yaşta aldık artık,sen daha çok gençsin gider o kilolar merak etme![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablacım güzel kalbin yeter inşallahBak bende tombullaşıyorum artık yaşta aldık artık,sen daha çok gençsin gider o kilolar merak etme![]()
31 kişiEvva kuzum, şu an topikte kaç kişi var?
23 kişiEvva kuzum, şu an topikte kaç kişi var?
Misafirlerle 31 kişi23 kişi
Niyeki canım.Evva kuzum, şu an topikte kaç kişi var?
Abla ben pek anlamıyorum şimdi sadece prolar görünmüyor değilmiMisafirlerle 31 kişi
Çokmuş31 kişi
ÇokmuşBen dedim bizimkiler varsa sadece şöyle bi cö diyip kendi fotomu koyup kaldırcaktım
![]()
Normal uyelerde kendini gizleyebiliyor 2 haftadirAbla ben pek anlamıyorum şimdi sadece prolar görünmüyor değilmi
Gizlilik ayarlarından yapıyorsun bunuAbla ben pek anlamıyorum şimdi sadece prolar görünmüyor değilmi
Banlanmaya niyet ettin sanırımÇokmuşBen dedim bizimkiler varsa sadece şöyle bi cö diyip kendi fotomu koyup kaldırcaktım
![]()
Evet oradan yapılıyor kutucuktaki işaretin kalkması lazım.Heee buldum, burdan galiba
Niye? Kendi fotomu koyup kaldırsam ban mı yiyorum?Banlanmaya niyet ettin sanırım![]()
Yok kız seni kekliyorNiye? Kendi fotomu koyup kaldırsam ban mı yiyorum?![]()
Vay görüyonmu hiç fark kalmamış bizim zamanımızda öylemiydiNormal uyelerde kendini gizleyebiliyor 2 haftadir![]()
Yok sen koy biz burdayızNiye? Kendi fotomu koyup kaldırsam ban mı yiyorum?![]()
Evet öyleymiş