Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla bu sefer sağlam bi kategori olsun ıspanaklı yumurta kışın vazgeçilmezimdirIspanaklı yumurta falan yapmaz mısın![]()
Halbuki iyi rakipti ses etme gitsinKorktu![]()
Olursa valla yaygarayi basarim sebze sebzedirya hamurun icine girince ispanak sebzelikten cikiyoYok yok börek olmaz zaten![]()
Aynen canım:)Olursa valla yaygarayi basarim sebze sebzedirya hamurun icine girince ispanak sebzelikten cikiyo![]()
aklımda hiç tarif yok
Ben öyle bir şey demedimYalancı yaptınız beni![]()
Etli ayvali kerevizAbla bu sefer sağlam bi kategori olsun ıspanaklı yumurta kışın vazgeçilmezimdir![]()
Yemin ediyorum senin el açması bilmediğine inanasım gelmiyorOlursa valla yaygarayi basarim sebze sebzedirya hamurun icine girince ispanak sebzelikten cikiyo![]()
O doğruBen öyle bir şey demedim
“Suya götürür, susuz getirir” dedim![]()
Bende bilmiyorumYemin ediyorum senin el açması bilmediğine inanasım gelmiyor![]()
![]()
Daha ortada konu yokaklımda hiç tarif yok![]()
Bende onu diyorumBende bilmiyorum![]()
Artık gratenler inci gibi dizilirAbla bu sefer sağlam bi kategori olsun ıspanaklı yumurta kışın vazgeçilmezimdir![]()
Merak etme bizde bildiklerimizi unutuyoruz zatenaklımda hiç tarif yok![]()
Kafamı karıştırdınızArtık gratenler inci gibi dizilirhemde envai çeşidi
![]()
Ay çok severim ama sevdiğim sebzelerleArtık gratenler inci gibi dizilirhemde envai çeşidi
![]()
Niye kız ne oldu![]()
Daha ortada konu yok![]()
söylediğin kategorilerde benim yarışmaya katabileceğim nitelikte hiçbir tarifim yok ☹Merak etme bizde bildiklerimizi unutuyoruz zaten![]()