Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O tatliyi yaptigina göre hersey yaparsin inanmiyorum sanasöylediğin kategorilerde benim yarışmaya katabileceğim nitelikte hiçbir tarifim yok ☹
Patates sayılıyormuKış sebzesi olsun yeter![]()
Makarna,pilav yapamıyor musunsöylediğin kategorilerde benim yarışmaya katabileceğim nitelikte hiçbir tarifim yok ☹
Kız boşuna mı kendime oy attım, biliyordum başıma geleceği
Makarna,pilav yapamıyor musunTavuk pişmez mi sizde
Kıymalı karnabah bilmez misin![]()
Sadece tatlımı biliyor acabaMakarna,pilav yapamıyor musunTavuk pişmez mi sizde
Kıymalı karnabahar bilmez misin![]()
Keske bende ataydim seni gecerdim geneKız boşuna mı kendime oy attım, biliyordum başıma geleceği![]()
Balık sezonundayız aslındaKış sebzesi olsun yeter![]()
Birini yapar elbet![]()
![]()
hepsini saydinyaaa hangini yapsin kiz
Balık yapmıyoruz canımBalık sezonundayız aslında![]()
Harikaaa fikirrrKış sebzeleri yapsakBu sıralar
Ispanak,karnabahar,pırasa, kereviz,brokoli,havuç,patates gibi sebzeler kullansak katılır mısınız![]()
Bende öyleyim abla çoğunu netten öğrendim zatenYaparsınız canımBenim kızlarda netten bakıp her şeyi yapıyor
![]()
O tatliyi yaptigina göre hersey yaparsin inanmiyorum sana![]()
yaparım yaparım daaaaaaa sunumluk şekilde çıkmaz. mesela çok güzel portakallı kereviz yaparım, bayıla bayıla yeriz ama sunumdan sınıfta kalabilirim. ay neyse bakarızMakarna,pilav yapamıyor musunTavuk pişmez mi sizde
Kıymalı karnabahar bilmez misin![]()
Bende sevdimHarikaaa fikirrr![]()
Ben balik yapamam cunku buraya gelmiyo hamsiden baska o bile bazen yokBalık sezonundayız aslında![]()
Herkesin öyle olacakyaparım yaparım daaaaaaa sunumluk şekilde çıkmaz. mesela çok güzel portakallı kereviz yaparım, bayıla bayıla yeriz ama sunumdan sınıfta kalabilirim. ay neyse bakarız![]()