Sence hangisi olsunBIz ederizde sen onaylamazsin sonra ahanda böme kaliyom![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sence hangisi olsunBIz ederizde sen onaylamazsin sonra ahanda böme kaliyom![]()
Yoreselle sebze olsun benceSence hangisi olsun![]()
Hazırda olunAhahahah o zaman gelince yan tarafından bile geçmem madem ben![]()
Tamam cepteYoreselle sebze olsun bence
Benşm tercihimde yöreselden yana ama +1 mi olduk şimdi bizYoreselle sebze olsun bence
Yöresel klasikler istemiyorum ondan kararsızımBenşm tercihimde yöreselden yana ama +1 mi olduk şimdi biz![]()
Sağ gösterip sol yapar benim eltim, inanmayın derimBenşm tercihimde yöreselden yana ama +1 mi olduk şimdi biz![]()
Neden minnoş kalbimizin hevesini kırdın ki şimdiYöresel klasikler istemiyorum ondan kararsızım![]()
Elticim aşkolsunSağ gösterip sol yapar benim eltim, inanmayın derim![]()
Fark ettik sanki kabul etcek gibi sordu sonrada onu ıstemıyorum dediSağ gösterip sol yapar benim eltim, inanmayın derim![]()
Kabul ediyorsanız yapalımFark ettik sanki kabul etcek gibi sordu sonrada onu ıstemıyorum dedi![]()
OlsunElticim aşkolsun![]()
Ben bilmem nevreste bilir diyorum benKabul ediyorsanız yapalım![]()
Temmuzda yaptık canım hatta benim doğalgaz yoktu öyle katıldımOlsun
Kahvaltı sofrası yaptınız mı yakın zamanda?
Tamam size sormuyorumBen bilmem nevreste bilir diyorum ben![]()
Çoktan hazırdır seçtiği kategori, sadece fikir alışverişi yapıyorbizden aldığı fikirleri "hmmmm bu yapılmayacak" diye elediğine yemin edebilirim ama kanıtlayamam![]()
Ama açık açık liste verdim daha ne yapayımÇoktan hazırdır seçtiği kategori, sadece fikir alışverişi yapıyor![]()
kesin kesinÇoktan hazırdır seçtiği kategori, sadece fikir alışverişi yapıyor![]()