- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
He ben yeşillikle salata dedim. Mesela ton balıklı salata, tavuklu salata, Sezar selata, soslu salata![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He ben yeşillikle salata dedim. Mesela ton balıklı salata, tavuklu salata, Sezar selata, soslu salata![]()
Neler meselaaAklımda 5 kategori var![]()
O tarz yaptık canımHe ben yeşillikle salata dedim. Mesela ton balıklı salata, tavuklu salata, Sezar selata, soslu salata![]()
Bildirim gitmedi ki oylar yönünü alsınOylamayı kapatanlar yeni kategoriyi düşünmeye başlıyor![]()
Saydım bazılarınıNeler meselaa![]()
AynenBildirim gitmedi ki oylar yönünü alsın![]()
Neden XS beden olduğun anlaşıldıHe ben yeşillikle salata dedim. Mesela ton balıklı salata, tavuklu salata, Sezar selata, soslu salata![]()
Bildirimden sonra buralar karışırBildirim gitmedi ki oylar yönünü alsın![]()
Ayyy hepside ne değişik nevoşcum yaparız bunları bız evellallahSaydım bazılarını
Tavuk yemekleri
Pilavlar
Makarnalar
Kış sebzeleri tarifleri
Yöresel yemekler
Dünya Mutfağı
Çay saati tarifleri
Kış sebzeleri 2-3 ay içinde yapalımAyyy hepside ne değişik nevoşcum yaparız bunları bız evellallah![]()
hiç de yemem, nerde fast food, nerde burger, iskender, kebap ben ordayımNeden XS beden olduğun anlaşıldı![]()
Hangini seccen acabaSaydım bazılarını
Tavuk yemekleri
Pilavlar
Makarnalar
Kış sebzeleri tarifleri
Yöresel yemekler
Dünya Mutfağı
Çay saati tarifleri
Olabilir bence madem ben şimdiden çalışmalara başlayayım hazırlıklı olmak lazımKış sebzeleri 2-3 ay içinde yapalım![]()
Aynen elticim
Yardım edinHangini seccen acaba![]()
Ahahahah o zaman gelince yan tarafından bile geçmem madem ben
Liste hazırlayınOlabilir bence madem ben şimdiden çalışmalara başlayayım hazırlıklı olmak lazım![]()
BIz ederizde sen onaylamazsin sonra ahanda böme kaliyomYardım edin![]()