- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne olsun canım
Ben de yemin ederim aklımda olan tarifler için kura çekip öyle oy verdim. Başka türlü hakkaten işin içinden çıkamicaktım![]()
Kış geldi sıcacık çorbalar olsun tatlıya doyduk nasılsaNe olsun canım![]()
Benim yerimede ye kız çok severimNeyse gidiyim de pişmaniye yiyim![]()
Tatlı olmasınKış geldi sıcacık çorbalar olsun tatlıya doyduk nasılsa
Ya daaaa yine tatlı gideceksek kurabiyeeee![]()
Hayır canım bana ait değilNevreste ablaaaaaaaa, bu konudaki tüm tarifleri sen mi yaptın?
tüm görseller sana mı ait?
Yılbaşı Ağacı Cupcake
Cupcake Malzemeler : 2 yumurta, 75 gr tereyağ, 120 gr bitter çikolata, 1,5 türk kahvesi fincanı un, 2,5 türk kahvesi fincanı pudra şekeri, 2 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1 paket vanilya, 1/4 çay kaşığı tuz, Üzeri için 1 poşet kakaolu krem şanti + 1 su bardağı süt, Renkli süsleme şekerleri...www.kadinlarkulubu.com
He ben cup cake yapmanın püf noktaları kısmı alıntı sandımHayır canım bana ait değilAlıntı yazıyor
![]()
Yok canım konu tamamen alıntıHe ben cup cake yapmanın püf noktaları kısmı alıntı sandımKullanılan ekipmanlara bakınca dicektim ki kesin sen pastacısın
![]()
Hmm börek yaptık mı yakınlarda kafam karıştıTatlı olmasınAma çorbaya erken
![]()
Börek,poğaça,köfte, meze,sütlü tatlılar yaptık.Hmm börek yaptık mı yakınlarda kafam karıştıpoğaça yapmıştık sanırım, köfte yapmıştık, mezeyi de yeni yaptık. Eyvah bir şey kalmadı
![]()
SerbetliBörek,poğaça,köfte, meze,sütlü tatlılar yaptık.
Sütlü tatlının arkasına olmazSerbetli![]()
Nolacak geriye bir şey kalmamışBörek,poğaça,köfte, meze,sütlü tatlılar yaptık.
Aman sen çok biliyosunSütlü tatlının arkasına olmaz![]()