- 16 Ağustos 2010
- 293.185
- 603.215
- 43
Batı derken şark değil batı görevi sayılıyor30 senelik kırklareliliyim, ben böyle şey görmedim ora batıysa biz neyiz acaba? gerçi İpsala bile şark geçiyor. Akıl erdirmek zor
Gelişmiş şehir,terör yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Batı derken şark değil batı görevi sayılıyor30 senelik kırklareliliyim, ben böyle şey görmedim ora batıysa biz neyiz acaba? gerçi İpsala bile şark geçiyor. Akıl erdirmek zor
Ya Rize bile doğu görevi sayılıyordu canim önceden ona bakarsan ohooo30 senelik kırklareliliyim, ben böyle şey görmedim ora batıysa biz neyiz acaba? gerçi İpsala bile şark geçiyor. Akıl erdirmek zor
Urfa doğu,Antep,Maraş değilYa Rize bile doğu görevi sayılıyordu canim önceden ona bakarsan ohooo
Beyin yancak birazdanUrfa doğu,Antep,Maraş değil
Batı derken şark değil batı görevi sayılıyor
Gelişmiş şehir,terör yok
Yok kııııızzzzz, ben anladım ne dediğinizi de Malatya hani Doğu tarafında ya nasıl batı görevi sayılıyor diye bocaladım. Büyük şehir terör yok deyince aydımYa Rize bile doğu görevi sayılıyordu canim önceden ona bakarsan ohooo
Hiç iste degisicekmis ama bazı şeyler bakalim gorucezUrfa doğu,Antep,Maraş değil
Vallahi biz batı görevi yapıyoruz buradaYok kııııızzzzz, ben anladım ne dediğinizi de Malatya hani Doğu tarafında ya nasıl batı görevi sayılıyor diye bocaladım. Büyük şehir terör yok deyince aydım
Benim eşim öğrenci Nevreste. Üniversite kazandı bu yıl okuyorSende mi
Doğuyu hiç bilmeyince öyle düşünüyor insanBeyin yancak birazdan
İstanbul mesela en belalı yer terörden daha fazla sorun var bence doğu sayilmaliydiYok kııııızzzzz, ben anladım ne dediğinizi de Malatya hani Doğu tarafında ya nasıl batı görevi sayılıyor diye bocaladım. Büyük şehir terör yok deyince aydım
Maşaallah ne güzel hangi bölümBenim eşim öğrenci Nevreste. Üniversite kazandı bu yıl okuyor
Zaten orası bizde sürgün yeriİstanbul mesela en belalı yer terörden daha fazla sorun var bence doğu sayilmaliydi
Urfa zor çıkar şarktanHiç iste degisicekmis ama bazı şeyler bakalim gorucez
Valla çok yoğundu.benim için hava hoştu ama herifte kafa kalmadıZaten orası bizde sürgün yeri
Cidden artık tercih dışı sürgün diye yolluyorlarValla çok yoğundu.benim için hava hoştu ama herifte kafa kalmadı
Konu konuyu açtı ama adam İstanbul'u yaziyoe gidemiyor gidip istemeyeni yolluyorlarCidden artık tercih dışı sürgün diye yolluyorlar
Aynen isteyene verselerKonu konuyu açtı ama adam İstanbul'u yaziyoe gidemiyor gidip istemeyeni yolluyorlar
İçim şişiyor valla neyse düşünmeyecegimAynen isteyene verseler
İstanbulda da GOP falan şark sayılıyormuş galiba. Benim kuzenim geçen sene atandı polisliğe. Çevik Kuvvetİstanbul mesela en belalı yer terörden daha fazla sorun var bence doğu sayilmaliydi