- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Hadi akraba ciktiniz öpüşüp koklasin tamam kizmicamMaşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi akraba ciktiniz öpüşüp koklasin tamam kizmicamMaşallah
Aynen yeni gitti bı abla Maraş istedi Antep çıktı yakın ama işte karman çorman yer ya bide bizede çıkıyormuşAynen öyle ve "G" yazsan tayin oraya çıkar
Büyük konuşmaÇok güzel bir şehir ama mesleki açıdan çok zorEşim burada emekli gibi hiç görmedik böyle bir şeyAyda 15-20 gün evde olmuyorduAynen yeni gitti bı abla Maraş istedi Antep çıktı yakın ama işte karman çorman yer ya bide bizede çıkıyormuş
Ya karışık oralar ya çıksın istemem.Büyük konuşmaÇok güzel bir şehir ama mesleki açıdan çok zorEşim burada emekli gibi hiç görmedik böyle bir şeyAyda 15-20 gün evde olmuyordu
Memleket neresi yakınsa buraya gelinYa karışık oralar ya çıksın istemem.
Hayırlısı olsun bende o yüzden diyorum
İstanbulluyum ben eşimin başka..Memleket neresi yakınsa buraya gelin
Malatya doğu değil batı sayılıyor canımİstanbulluyum ben eşimin başka..
Aslında 2nci şarkı burda değilde daha yakın Doğu'da yapsak diyoruz ama çıkarmiki blmiyorum Malatya Sivas'a filan yakın hiç olmassa burası uzak
Malatya Elazığ değil zaten en yakın oralara yakın yerler olur yani şark olarak demek istedimMalatya doğu değil batı sayılıyor canım
O zaman batıya gitmeniz daha uygun:)
Yok ben numara istemedim, direkt beni ara dedim. Ben verecektim nevreste ablaya numara neyse kapatmışsınız konuyu zatenValla alsem telefon istedi ya bende devam ettirdim öyle yani doğruları olan şaka mı diyim artikin
Bi yaşıma daha girdimMalatya doğu değil batı sayılıyor canım
O zaman batıya gitmeniz daha uygun:)
Niye kız Doğu görevi yaplmiyor orda doğruYok ben numara istemedim, direkt beni ara dedim. Ben verecektim nevreste ablaya numara neyse kapatmışsınız konuyu zaten
Bi yaşıma daha girdim
İşte Malatya şark değil batı göreviMalatya Elazığ değil zaten en yakın oralara yakın yerler olur yani şark olarak demek istedim
Şark sayılmıyor canım burasıElazığ,Urfa şarkYok ben numara istemedim, direkt beni ara dedim. Ben verecektim nevreste ablaya numara neyse kapatmışsınız konuyu zaten
Bi yaşıma daha girdim
Aynen hayırlısı olsun inşallahİşte Malatya şark değil batı görevi
Aynen Elazığ,Urfa,Sivas şark:)Niye kız Doğu görevi yaplmiyor orda doğru
Bizim son emekliliği geldi.Yaş dolunca emekli olacak:)Aynen hayırlısı olsun inşallah
Malatya değil diyorum isye yanlismi dedimAynen Elazığ,Urfa,Sivas şark:)
Malatya,Antep,Maraş batı görevi
Niye kız Doğu görevi yaplmiyor orda doğru
30 senelik kırklareliliyim, ben böyle şey görmedim ora batıysa biz neyiz acaba? gerçi İpsala bile şark geçiyor. Akıl erdirmek zorŞark sayılmıyor canım burasıElazığ,Urfa şark
Evet evetMalatya değil diyorum isye yanlismi dedim
Malatya doğu gorevi değil işteEvet evet