Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir şey yok yaparım ama anısı olduNiyeki abla ne olmuş ciğere
Git git çok koşma açlıktan yığılacan biyerlere allah etmesinben bir hava alayım. Koşayımda belki @H M yetişirim
Öz olan kürekÜvey olan yürek
Feci bişey anlaşılanDün başıma bir şey geldi ondan
Ama anlatmayayım hala kendime gülüyorumYazdım yazdım sildim
Yaz abla beraber gülelim çiğer yandımı yoksaDün başıma bir şey geldi ondan
Ama anlatmayayım hala kendime gülüyorumYazdım yazdım sildim
Kıtlama sevmem bandırma olabilermieline geçse kıtlıcan ama
Ya şöyle diyeyim tezgaha çıkardığım ciğeri diğer çöplerle çöpe atmışımÖz olan kürek
Feci bişey anlaşılan
Yansa neyse yaYaz abla beraber gülelim çiğer yandımı yoksa
Abovvv yanaydı iyiydi hangi nankör kedinin gözü kaldı acabaYa şöyle diyeyim tezgaha çıkardığım ciğeri diğer çöplerle çöpe atmışım
Bilmem vallahiAbovvv yanaydı iyiydi hangi nankör kedinin gözü kaldı acaba
gitti canım ciğerYa şöyle diyeyim tezgaha çıkardığım ciğeri diğer çöplerle çöpe atmışım
Anaaaaaa gitti ciğerler desene çöpte bulan kedi yaşadıYa şöyle diyeyim tezgaha çıkardığım ciğeri diğer çöplerle çöpe atmışım
Tüh nasip değilmiş şaka bir yanaBilmem vallahi
İşim çoktu tezgahı doldurmuşum,bazlama yaptım,yemek yapıyorum.Bir yandan bulaşıkları topladım,bir yandan patates,soğan kabuklarını derken onuda toplamış atımışımgitti canım ciğer
Aynen ablam :)Anaaaaaa gitti ciğerler desene çöpte bulan kedi yaşadı
Olsun ya giden ciğer olsun yeterki.Aynen ablam :)
Sen tezgahın üstünde ciğeri ararken görseydinTüh nasip değilmiş şaka bir yana
Abla belki tepkisini koymuştur okadar şey yaptın beni yapma diyeİşim çoktu tezgahı doldurmuşum,bazlama yaptım,yemek yapıyorum.Bir yandan bulaşıkları topladım,bir yandan patates,soğan kabuklarını derken onuda toplamış atımışım
Öyle ablam başka vardı çıkardım ama kızlarla yerken çok güldükOlsun ya giden ciğer olsun yeterki.
Allahım yaSen tezgahın üstünde ciğeri ararken görseydin
Her yer toplandı tezgah bomboş