Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Kocama bozuldum :işsiz: Jartiyer aldım. Onu denerken geldi. Bağrınmaya başladı. Beni zorluyorsun da bilmem ne diye. Halbuki çıtımı bile çıkarmamıştım.
Online ders anlatıyor. Onlara kafası bozuk, bana bağrındı, çok zoruma gitti :KK61:
Bu konuda bisey diyemicem jartiyer önemli :KK70: :KK70:

Kocama bozuldum :işsiz: Jartiyer aldım. Onu denerken geldi. Bağrınmaya başladı. Beni zorluyorsun da bilmem ne diye. Halbuki çıtımı bile çıkarmamıştım.
Online ders anlatıyor. Onlara kafası bozuk, bana bağrındı, çok zoruma gitti :KK61:
Ses zaten çıkmamış bişeyemi kzıdıda hırsını sizden aldı acaba .

Bu konuda bisey diyemicem jartiyer önemli :KK70: :KK70:

Ses zaten çıkmamış bişeyemi kzıdıda hırsını sizden aldı acaba .
Ay gerçekten çok moralim bozuldu. Bildiğiniz ağlıyorum şu an...
ben sana akşama demedim mi, beni zorluyorsun filan dedi. Ben de ben sana ne dedim ki, yeni merak deniyorum sesimi çıkarmadan dedim.
Sabah 9, akşam 9 sürekli derste. Maaşları da adam akıllı yatmıyor. Sinirleri gergin bu aralar ama benim suçum ne? Sanki üstüne atladım...

Ay gerçekten çok moralim bozuldu. Bildiğiniz ağlıyorum şu an...
ben sana akşama demedim mi, beni zorluyorsun filan dedi. Ben de ben sana ne dedim ki, yeni merak deniyorum sesimi çıkarmadan dedim.
Sabah 9, akşam 9 sürekli derste. Maaşları da adam akıllı yatmıyor. Sinirleri gergin bu aralar ama benim suçum ne? Sanki üstüne atladım...
Sinirler gergin ya onun acısını belkide istemeyerek sizde kullandı.
Adamlar böyle maalesef ..

X