- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Durmamiski vallaa memeden tut cigere kadar gelmisinizÇene durmuyor ki bizde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Durmamiski vallaa memeden tut cigere kadar gelmisinizÇene durmuyor ki bizde.
Yok mümkün değilDevamı gelmesinde sonra
Neden canimBenim şu an gözyaşım pıt
Ne olduBenim şu an gözyaşım pıt
Dikkatli olcam diyon yaniYok mümkün değil
Sırada kokoreç var yenmiDurmamiski vallaa memeden tut cigere kadar gelmisiniz
Yok mümkün değil
Ne oldu öyle.Benim şu an gözyaşım pıt
Vallaaaa severim abla kokorec koko kokoDikkatli olcam diyon yani
Sırada kokoreç var yenmi
Ne oldu öyle.
aynen. Emekli maaşı hediyesiGördümde tam okumadım konuyu hediyemi bekliyormuş vatandaş.
Böle bol kekikli filanVallaaaa severim abla kokorec koko koko
Kahve fincanı filan demişaynen. Emekli maaşı hediyesi
Yeter daaaa hastaneler kapali dr. Bulamam yoksa memem insin diyeBöle bol kekikli filan
Kahve fincanı filan demiş
Neden canim
Ne oldu
Kocama bozuldum Jartiyer aldım. Onu denerken geldi. Bağrınmaya başladı. Beni zorluyorsun da bilmem ne diye. Halbuki çıtımı bile çıkarmamıştım.Dikkatli olcam diyon yani
Sırada kokoreç var yenmi
Ne oldu öyle.
Bu konuda bisey diyemicem jartiyer önemliKocama bozuldum Jartiyer aldım. Onu denerken geldi. Bağrınmaya başladı. Beni zorluyorsun da bilmem ne diye. Halbuki çıtımı bile çıkarmamıştım.
Online ders anlatıyor. Onlara kafası bozuk, bana bağrındı, çok zoruma gitti
Ses zaten çıkmamış bişeyemi kzıdıda hırsını sizden aldı acaba .Kocama bozuldum Jartiyer aldım. Onu denerken geldi. Bağrınmaya başladı. Beni zorluyorsun da bilmem ne diye. Halbuki çıtımı bile çıkarmamıştım.
Online ders anlatıyor. Onlara kafası bozuk, bana bağrındı, çok zoruma gitti
Bu konuda bisey diyemicem jartiyer önemli
Ay gerçekten çok moralim bozuldu. Bildiğiniz ağlıyorum şu an...Ses zaten çıkmamış bişeyemi kzıdıda hırsını sizden aldı acaba .
Sinirler gergin ya onun acısını belkide istemeyerek sizde kullandı.Ay gerçekten çok moralim bozuldu. Bildiğiniz ağlıyorum şu an...
ben sana akşama demedim mi, beni zorluyorsun filan dedi. Ben de ben sana ne dedim ki, yeni merak deniyorum sesimi çıkarmadan dedim.
Sabah 9, akşam 9 sürekli derste. Maaşları da adam akıllı yatmıyor. Sinirleri gergin bu aralar ama benim suçum ne? Sanki üstüne atladım...
Biz aileyiz her şeyi konuşuruz:)Yemek bölümü demeye bin şait gerekiyo artik hersey var
Bisey demedimkiBiz aileyiz her şeyi konuşuruz:)