Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Git git çok koşma açlıktan yığılacan biyerlere allah etmesinben bir hava alayım. Koşayımda belki @H M yetişirim![]()
Öz olan kürekÜvey olan yürek![]()
Feci bişey anlaşılanDün başıma bir şey geldi ondan
Ama anlatmayayım hala kendime gülüyorumYazdım yazdım sildim
![]()
Yaz abla beraber gülelim çiğer yandımı yoksaDün başıma bir şey geldi ondan
Ama anlatmayayım hala kendime gülüyorumYazdım yazdım sildim
![]()
Kıtlama sevmem bandırma olabilermieline geçse kıtlıcan ama![]()
Ya şöyle diyeyim tezgaha çıkardığım ciğeri diğer çöplerle çöpe atmışımÖz olan kürek![]()
![]()
Feci bişey anlaşılan![]()
Abovvv yanaydı iyiydiYa şöyle diyeyim tezgaha çıkardığım ciğeri diğer çöplerle çöpe atmışım![]()
gitti canım ciğerYa şöyle diyeyim tezgaha çıkardığım ciğeri diğer çöplerle çöpe atmışım![]()
Anaaaaaa gitti ciğerler desene çöpte bulan kedi yaşadıYa şöyle diyeyim tezgaha çıkardığım ciğeri diğer çöplerle çöpe atmışım![]()
Tüh nasip değilmiş şaka bir yanaBilmem vallahi![]()
İşim çoktu tezgahı doldurmuşum,bazlama yaptım,yemek yapıyorum.Bir yandan bulaşıkları topladım,bir yandan patates,soğan kabuklarını derken onuda toplamış atımışımgitti canım ciğer![]()
Aynen ablam :)Anaaaaaa gitti ciğerler desene çöpte bulan kedi yaşadı![]()
![]()
Olsun ya giden ciğer olsun yeterki.Aynen ablam :)
Abla belki tepkisini koymuştur okadar şey yaptın beni yapma diyeİşim çoktu tezgahı doldurmuşum,bazlama yaptım,yemek yapıyorum.Bir yandan bulaşıkları topladım,bir yandan patates,soğan kabuklarını derken onuda toplamış atımışım![]()
Öyle ablam başka vardı çıkardım ama kızlarla yerken çok güldükOlsun ya giden ciğer olsun yeterki.
Allahım yaSen tezgahın üstünde ciğeri ararken görseydin
Her yer toplandı tezgah bomboş![]()