- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
Yaaaaaaahahahhah ya
Nereye çıkmazmıyımAbla sende çıkmazmısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaaaahahahhah ya
Nereye çıkmazmıyımAbla sende çıkmazmısın
seni çakaaalll inandın mı peki
Ablaya yani bize göstermezmisin kendini sevaba girelim azcıkYaaaaaaa
Nereye çıkmazmıyım
Adapazrı çık aradan diyecemde şimdi sjksjksjk ben benim ben yaşlı huysyz aksi bir ihtiyarım kırış kırışımmAbla devreler karıştı bana odaklan boşver onları birbirimizi görmekten bahsediyoruz
Calci allahın sen neyden bahsediyon çatlarım meraktanseni çakaaalll inandın mı peki
Ben çok gösterdim zamanındaNur cemalimizi
Bilemem bilemedim bilmiyırumAblaya yani bize göstermezmisin kendini sevaba girelim azcık
Heee gördüm gördümE Elif_Eylul gördün mü?
O zaman bir kere daha göster bir kereden bişey olmazBen çok gösterdim zamanında
He sis yeni helen tariflerden bahsediyorsunuzHeee gördüm gördüm
Ben bunun bidegisini gördüm sütlü tatliya girmez diye demedim
Ay estağfurullah ablacım deme öyle bizde sizin yaşlara erişebilecekmiyiz bakalım görmeden sevdiğim herkesi gördükten sonra iyiki dedim hiç şüphesiz sende öylesindirAdapazrı çık aradan diyecemde şimdi sjksjksjk ben benim ben yaşlı huysyz aksi bir ihtiyarım kırış kırışımm
NeyyyyyyyyyyBen çok gösterdim zamanında
tariften bahsetmiyorum kızzzHeee gördüm gördüm
Ben bunun bidegisini gördüm sütlü tatliya girmez diye demedim
Gel buraya çabuk göstermeden gidemezsinben gidiyorum hadi görüşürüzz
Tipimi diyorum çok gösterdim. Düz insanım işte gözüm kahve saçım kahve bu kadarNeyyyyyyyyyy
Daha ne yaşlar göreceksin varya kuzum,ne güzel sözler öyle hepiniz benim içinde öylesiniz görmesem bile.Ay estağfurullah ablacım deme öyle bizde sizin yaşlara erişebilecekmiyiz bakalım görmeden sevdiğim herkesi gördükten sonra iyiki dedim hiç şüphesiz sende öylesindir
Kaçıyor çakalGel buraya çabuk göstermeden gidemezsin
Ama bu haksızlık şimdi tam zamanıBen çok gösterdim zamanında