- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Bende görmedim seni pek valla ama çok sonra katıldım yemek yarışmalarına ben.AA hiç hatirlamiyorum senle aynı sene gelmişiz halbuki
Dua grubundaydim ilk yıllarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende görmedim seni pek valla ama çok sonra katıldım yemek yarışmalarına ben.AA hiç hatirlamiyorum senle aynı sene gelmişiz halbuki
Oalbilir benim tanıdığım blue zayıf yiyen kilo almayan biri me118 de öyleyse demekSende bugün herseyime sasiriyon ha minik
Kız ne hep blue bilecen, öyle ikende konuştuk senle kuzu ha bukadar samimi degildiysek belki oyuzden onu hatırlamıyor olabilirsin.
Onu tüm k.k halkı gördü@Elif Eylul gördün mü?
Hoş geldin abla ❤
Kim kimi gördüüü ueynnnn diyin hadiOnu tüm k.k halkı gördü
Yok kız sendin zaten yüzünü değilde sanırım sadece boy olarak falan atmıştın galiba zayıflama topiklerine falan vala öyle biseyler hatırlıyorum ben seni. Minnagi gördüm canim unutmadım onuNickini de hatırlayamadım, fakat karıştırıyor olabilirsin, hiç profile koymadım fotoğrafımı. Minnak koymuştu
Belertme gözleriniOalbilir benim tanıdığım blue zayıf yiyen kilo almayan biri me118 de öyleyse demek
Beni unutabilen olmadi zatenYok kız sendin zaten yüzünü değilde sanırım sadece boy olarak falan atmıştın galiba zayıflama topiklerine falan vala öyle biseyler hatırlıyorum ben seni. Minnagi gördüm canim unutmadım onu
Ben zayıflama topiğine hiç girmedim canım. Karıştırıyorsun.Yok kız sendin zaten yüzünü değilde sanırım sadece boy olarak falan atmıştın galiba zayıflama topiklerine falan vala öyle biseyler hatırlıyorum ben seni. Minnagi gördüm canim unutmadım onu
Bu yaştan sonra görücüye çıkıyoruz sorma ablacımKim kimi gördüüü ueynnnn diyin hadi
Ne mümkünBeni unutabilen olmadi zaten
Görenler uyardı abla ama hiç samimi değil. O kadar yapılana karşı dalga geçer gibi bir açıklama benceKim kimi gördüüü ueynnnn diyin hadi
Seni bende gördüm zaten mnnoşumBeni unutabilen olmadi zaten
Kendisini gördümSen neyi gördün biz görmedik ki göremeyiz çünkü
Olsun yaaa bişi olmaz sjksjksjkBu yaştan sonra görücüye çıkıyoruz sorma ablacım
Calci nediyon kız neyden bahsediyonGörenler uyardı abla ama hiç samimi değil. O kadar yapılana karşı dalga geçer gibi bir açıklama bence
Allahimya yoksa ben deynepnazi falan mı gördüm sen diye hatırlıyorum yanlış olabilir ozamanBen zayıflama topiğine hiç girmedim canım. Karıştırıyorsun.
Tüpbebek ve buradaydım hep