• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
AA hiç hatirlamiyorum senle aynı sene gelmişiz halbuki🙈
Bende görmedim seni pek valla ama çok sonra katıldım yemek yarışmalarına ben.
Dua grubundaydim ilk yıllarda😊

Sende bugün herseyime sasiriyon ha minik😁
Kız ne hep blue bilecen, öyle ikende konuştuk senle kuzu ha bukadar samimi degildiysek belki oyuzden onu hatırlamıyor olabilirsin.
Oalbilir benim tanıdığım blue zayıf yiyen kilo almayan biri me118 de öyleyse demek :KK53:

Nickini de hatırlayamadım, fakat karıştırıyor olabilirsin, hiç profile koymadım fotoğrafımı. Minnak koymuştu :sus:
Yok kız sendin zaten yüzünü değilde sanırım sadece boy olarak falan atmıştın galiba zayıflama topiklerine falan vala öyle biseyler hatırlıyorum ben seni. Minnagi gördüm canim unutmadım onu 🙄😁

Yok kız sendin zaten yüzünü değilde sanırım sadece boy olarak falan atmıştın galiba zayıflama topiklerine falan vala öyle biseyler hatırlıyorum ben seni. Minnagi gördüm canim unutmadım onu 🙄😁
Beni unutabilen olmadi zaten :süslü:

Ben zayıflama topiğine hiç girmedim canım. Karıştırıyorsun.
Tüpbebek ve buradaydım hep😊

Ben zayıflama topiğine hiç girmedim canım. Karıştırıyorsun.
Tüpbebek ve buradaydım hep😊
Allahimya yoksa ben deynepnazi falan mı gördüm 🤔sen diye hatırlıyorum yanlış olabilir ozaman 😊

Back