Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben seni görmedim galibaSeni bende gördüm zaten mnnoşum
Profilinde var zaten kendisiKendi mi gösterdi
Calci sen de göstermedin sıvısma hemenişte görmemişin gör bak işte ya
Olabilir canım, görenler özelden gördü beni. Hiç ortalıkta paylaşmadımAllahimya yoksa ben deynepnazi falan mı gördüm sen diye hatırlıyorum yanlış olabilir ozaman
Yeminle olmayan aklımıda bulandırdınişte görmemişin gör bak işte ya
Bişi anladıysam yamyam olayım noluyorr geneGörenler uyardı abla ama hiç samimi değil. O kadar yapılana karşı dalga geçer gibi bir açıklama bence
ya ne gösteriyoruz kiCalci sen de göstermedin sıvısma hemen
Calci farklı frekanstan konusuyoruz sanırım sen neyden bahsediyosunGörenler uyardı abla ama hiç samimi değil. O kadar yapılana karşı dalga geçer gibi bir açıklama bence
Yeminle olmayan aklımıda bulandırdın
hahahhah yaBişi anladıysam yamyam olayım noluyorr gene
Abla sende çıkmazmısınOlsun yaaa bişi olmaz sjksjksjk
Nur cemalimiziya ne gösteriyoruz ki
tamamen farklıyız şu andaCalci farklı frekanstan konusuyoruz sanırım sen neyden bahsediyosun
Kusura bakma ozaman karıştırdım pek bı kesin konuştumOlabilir canım, görenler özelden gördü beni. Hiç ortalıkta paylaşmadım
Bir tek nevoş gördü sadeceBen seni görmedim galiba
Var bir derdi anlarız şimdiCalci farklı frekanstan konusuyoruz sanırım sen neyden bahsediyosun
Olur öyle aradaKusura bakma ozaman karıştırdım pek bı kesin konuştum
O görmedi ya ondanVar bir derdi anlarız şimdi
Abla devreler karıştı bana odaklan boşver onları birbirimizi görmekten bahsediyoruzBişi anladıysam yamyam olayım noluyorr gene