Tatlı Tarifi En başarılı sütlü tatlı tarifleri

En başarılı bulduğunuz" Sütlü Tatlı Tarifi" hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
AA hiç hatirlamiyorum senle aynı sene gelmişiz halbuki
Bende görmedim seni pek valla ama çok sonra katıldım yemek yarışmalarına ben.
Dua grubundaydim ilk yıllarda

Sende bugün herseyime sasiriyon ha minik
Kız ne hep blue bilecen, öyle ikende konuştuk senle kuzu ha bukadar samimi degildiysek belki oyuzden onu hatırlamıyor olabilirsin.
Oalbilir benim tanıdığım blue zayıf yiyen kilo almayan biri me118 de öyleyse demek

Nickini de hatırlayamadım, fakat karıştırıyor olabilirsin, hiç profile koymadım fotoğrafımı. Minnak koymuştu
Yok kız sendin zaten yüzünü değilde sanırım sadece boy olarak falan atmıştın galiba zayıflama topiklerine falan vala öyle biseyler hatırlıyorum ben seni. Minnagi gördüm canim unutmadım onu

Yok kız sendin zaten yüzünü değilde sanırım sadece boy olarak falan atmıştın galiba zayıflama topiklerine falan vala öyle biseyler hatırlıyorum ben seni. Minnagi gördüm canim unutmadım onu
Beni unutabilen olmadi zaten

Ben zayıflama topiğine hiç girmedim canım. Karıştırıyorsun.
Tüpbebek ve buradaydım hep

Ben zayıflama topiğine hiç girmedim canım. Karıştırıyorsun.
Tüpbebek ve buradaydım hep
Allahimya yoksa ben deynepnazi falan mı gördüm sen diye hatırlıyorum yanlış olabilir ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…